2777
2789
عنوان

دختر نوجوان پیدا میشه اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 66 پست
اسم کاربری الانش یادته؟؟بگو

قطع کاربری شده.بنویس زکیه تاپیکاش میاد

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم حرفتو😂 بیخیال عزیزم اهمیت نده دیگه الان نودیا رو بورسن😂😂😂😂😂

نههه باباااا

تو دانشگاه ما غوغاااا بود😂🤣

ک امسال دهه هشتادیااا اومدن و...🤣😂

حالا ما کاری ب کارشون نداریما اونا دهه هشتادی دهه هشتادی از دهنشون نمیفته😂😑

فک کن ده هشتادی باشی

ترم اولی هم باشی

اصن ی وضعی داریم ما😂😑

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
نههه باباااا تو دانشگاه ما غوغاااا بود😂🤣 ک امسال دهه هشتادیااا اومدن و...🤣😂 حالا ما کاری ب کا ...

من اصلا واسم اهمیت نداره😂یعنی چی خب مگه دهه هشتادی حق زندگی نداره؟جامعه ی ماعه دیگه عزیزممم بجایه تشویق و تقویت نوجووناش تخریبشون میکنن..

و البته این طرز فکرا هم از مسخره بازیا و بچه بازیای یه عده دهه هشتادی تو فضای مجازی شروع شده که مردم دیگه همه رو مثل هم میبینن کاریشم نمیشه کرد مردم ما کاملا ضرب المثل تر و خشک باهم میسوزن و بجا اوردن

من اصلا واسم اهمیت نداره😂یعنی چی خب مگه دهه هشتادی حق زندگی نداره؟جامعه ی ماعه دیگه عزیزممم بجایه ت ...

منم واسم مهم نیس😂😂

کاملا درسته👌😊

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.