2777
2789
عنوان

خانه یا ماشین

194 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها.پدر شوهرم برای ما یه خونه خریده به ناممون نیست اما برای خودمونه و شیک و نوسازه.ما اگر بیوفتیم تو قرض با فروش طلا و ماشینمون میتونیم یع خونه بخریم.شما جای من و همسرم بودید چیکار میکردید؟خونه میخریدید یا بدون افتادن تو قرض مدل ماشینتون رو عوض میکردید؟

مگه نمیگین خونه دارید؟ 

دیگه خونه خریدنتون چیه؟ 

ماشین و عوض کنید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ملکی به نام خودتون ندارین به نظرم یه زمینی چیزی بخرین

معمولا عوض کردن مدل ماشین الویت آخر باید باشه

منوشوهرم که همچین طرز فکری داریم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
همه دوستام میگن خودتو اذیت نکن تو که خونه واسه خودت داری مستاجر نیستی

چه تضمینیه پس فردا پدرشوهرت نگه من خونمو لازم دارم؟؟؟

تا از خونه دار شدن که به اسم خودت یا شوهرت باشه مطمئن نشدی به چیز دیگه فکر نکن

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

ماشین ک میگی داری خونه هم ک نشستی خوبه راحتی 

ولی چ فایده واس خودتون نیس 

ی خونه بخر با قرض هرچی بجاش کرایه میگیری میدی رهن باز با پول اون میتونی طلا بخری یا مدل ماشینتو عوض کنی

همه دوستام میگن خودتو اذیت نکن تو که خونه واسه خودت داری مستاجر نیستی

برای  خودت  سرمایه  جمع  کن عزیزم

ببین وقتی جوونی راحت تر میشه  سرمایه  جمع  کرد

یه کم قرض  میفتی  ولی  اینده راحت تری