2777
2789
عنوان

چی کار کنم چادرم رو باد نبره؟!

484 بازدید | 22 پست

✅ چیکار کنم چادرم رو باد نبره ⁉️

یکی از چیزایی که باعث میشه ما چادری ها، دچار روزمرگی نشیم، یعنی این موهبتی که به سر داریم برامون تکراری و عادی نشه

یا حتی چیزی که باعث میشه ما از این شخصیتی که داریم از این اعتقادی که داریم دلسرد نشیم خسته نشیم 👇

👈👈👈 نیت داشتنه.

باید نیت داشته باشی. باید به خاطر چیزی چادر سرت کنی. به نیت و به قصد کاری باید چادر به سر کنی.

هر چقدر اون هدف و اون نیتت از چادر بزرگتر باشه ، چادری بودنت محکم تره...

داخل پرانتز بگم که واضحه منظور من از چادر همون سبک زندگی که ازش صحبت می کنیم هست نه فقط خود چادر..

اگه چادر سر کردنت به خاطر یه هدف دست چندم باشه یا از سرت می افته یا دیگه برات مقدس نیست.

اما اگه اونی که به خاطرش چادر سرت میکنی بزرگ باشه، شجاعت تو ، استقامتت تو این مدل زندگی چادرانه هم بزرگه..

مثلا اگه به خاطر فلان پسر حزب اللهی تو مسجد یا هیأت یا محله تون چادر سر میکنی چون ما آدما جنسمون ناقص و فانی هست این چادر سر کردنه هم نمیتونه محکم باشه. با تقی وا میره....

ولی اگه برای خدا چادر سر کنی. اگه به نیت جلب رضایت خدا چادر سر کنی. اگه به هدف رسیدن به خدا چادری باشی ، اگه این چادر سر کردنه و این مدل زندگی قشنگت رو یاری امام زمان بدونی . اگه پاشی با چادرت تو این عالم یه کاری کنی.  اگه این چادر رو ارثیه ی حضرت زهرا نه! بلکه ادامه ی مسیر تفکر و زندگی حضرت زهرا بدونی باهاش معمولی برخورد نمیکنی! خیلی محکم تری. شجاع تری. استقامتت بالا تره.. احساست ناب تره. چون به خاطر خدایی که جنسش بقاست جنسش کماله چادر سر کردی..

جمع بندی کنم:

صبح که پا میشی، یا چادر که سر میکنی حواست باشه چرا چادر سر میکنی! نیت هات رو مرور کن...

اومدم راهکار ارائه بدما😐

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرماییدد     استفاده میکنیم اگه راهکاری دارید

میخواستم بگم جلوی چادرتون رو بدوزید تا باد نبره😁😂زیپ هم خوبه😊

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اومدم بگم کش بنداز یا چادر لبنانی یا دانشجویی بپوش    

کش میندازم اتفاقا

دلم میخواد یبار از این چادر قجریارو امتحان کنم

دانشجویی داشتم قبلا باز برگشتم به چادر معمولی

دندون فقط با دندون باید بگیریش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
درسته بعضی ها جواب ما را نمیدن اما ما دوستشون داریم زیاد!

سلام عزیزم،شرمنده ام🙈 بیش از یک هفته اصلا نیومدم سایت.وقتی هم برگشتم اعلاناتم به حدی زیاد بود که فرصت نکردم بخونم.

خدا منو ببخشه که دل خواهرم رو رنجوندم.خوبید بانو؟!عزاداری ها قبول باشه.

سلام عزیزم،شرمنده ام🙈 بیش از یک هفته اصلا نیومدم سایت.وقتی هم برگشتم اعلاناتم به حدی زیاد بود که فر ...

سلام  عزیز دلم

فدای تو بشم من شما عزیزی

ممنونم که امشب هم تو اون تاپیک کذایی هنرمندی کردین! ساین خیلی به شما احتیاج داره گلم

بیشتر تو خصوصی مینویسم انشالله

راهکار شما را با گوش جان میشنویم عزیزجان    

خواستم بگم جلوی چادر را بدوزیزد؛ مشکلی پیش نمیاد دیگه!

خیلی از تاپیک قشنگتون ممنونم؛ راستی حلال کنید کپی کردم تو یکی از تاپیکهایی که خودمون با تعدادی از دوستان داریم