2777
2789
عنوان

لطفا راهنماييم كنيد

80 بازدید | 19 پست

من يه چند وقته كه بايك نفر چت ميكنم همسرمم ميشناستش و كلي باهم بيرون رفتيم من هم با همسره ايشون دوست هستم اما اين چت ها به فراتر رفته و ديگه به حريم خصوصي هم كشيده شده ايشون به من پيشنهاد دادن اما من قبول نكردم اما خيلي به دردو دلام گوش ميدن و وقتي ميخوام با همسرم صحبت كنم اصلا به دردو دلام گوش نميدن من هم اون چت ميكنم واقعا نميدونم چيكار كنم چون هرروز باهم چت ميكنيم و ٢بار تلفني صحبت كرديم ميشه راهنماييم كنين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا با دستای خودت به زندگیت گند نزن،فکرشو بکن اگه ی روز  همسرت بفهمه چی میشه؟دوس داری همسرتم با تو این کارو بکنه؟

خدایا شکرت که یه کوچولوی دوست داشتنی بهم هدیه دادی😍بین این همه ناامیدی تو ی امید روشنی تو دل مامان هستی عشق من❤(برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی؟)🌸
همین الان توبه کن شماره اشو پاک کن اگه به همسرت علاقه ای نداری طلاق بگیر ولی خیانت نه میدونی اگه همس ...

من شوهرمو دوست دارم ميدونم خيلي اشتباه كردم نميخوام ازش جدا بشم😔😔😔

تنها دلیلت اینه که شوهرت به درد دلات گوش نمیده ؟؟؟

خوب عزیزم بیا درد دلاتو به من بگو قول میدم با جان و دل بپذیرم .   اما تو رو خدا این کارو با شوهرت و زندگیت نکن . 

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
من شوهرمو دوست دارم ميدونم خيلي اشتباه كردم نميخوام ازش جدا بشم😔😔😔

پس عزیزم همین الان اون رابطه اشتباه رو تموم کن برو چند روز خونه مادرت و به خودت و زندگیت فکر کن دیگه تماس و ارتباطی باهاش نداشته باش به این فکر کن اگه اون اقا خوب بود به زن خودش خیانت نمیکرد کسی که با زنش این کار رو بکن چقدر راحت شما رو دور میندازه اون فقط به شما کشش جنسی داره وقتی هیجانش خوابید ولت میکنه

عاشق ۲ تا دخترام هستم