2777
2789
عنوان

عملیا از نوع بینی میشه بیاین

64 بازدید | 10 پست

سلام،من 4ماهه عمل کردم، بینی پر کاری داشتم،انحراف بسیار شدید و شکسته و... 

الان ورمم زیاده.. مخصوصا یکطرفه.. 

نوع بینیم طبیعیه چرا میخندم پره ها پهن میشن..

این موضوع حل میشه؟

و اینکه هنوز خ مونده واس قضاوت؟ خ پهنه بینیم...

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا6ماه 70درصد ورم میخوابه  ولی در کل یک سال طول میکشه که بشه بینی نهایی و جا افتاده  منم ...

شما الان بینیتون ورمش چطوریه؟  واس من زیاده خیلی...

مال من هم یکطرفش بیشتر ورم داشت تا ۸ ماه هم خیلی ورم داشت تازه الان یکسال شده بهتره و دکترم میگه بازم بذار ۶ ماه دیگه بشه بهترم میشه 

درمورد پره های بینی ات نمیدونم ولی باید روزای اول مواظب میبودی که زیاد حرف نزنی و اصلا نخندی دکتر من گفته بود خنده ممکنه باعث گشادی پره بشه و چندبار تاکید کرد سعی کن نخندی 

البته بازم زوده واسه نظردادن تو حالا حالاها باید صبر کنی بذار ۲،۳ ماه دیگه بگذره ببین چطور میشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
شما الان بینیتون ورمش چطوریه؟  واس من زیاده خیلی...

من کلا بینیم پهن نبود استخوانی بود ولی افتادگی داشت 

الان سمت راستم هنوز کمی ورم داره ولی سمت چپ خیلی کم خیلی 

چون سمت راستم پلیپ داشت

خدایا میشه دستمو ول نکنی
مال من هم یکطرفش بیشتر ورم داشت تا ۸ ماه هم خیلی ورم داشت تازه الان یکسال شده بهتره و دکترم میگه باز ...

ینی ب نوع بینی ربط نداره باز شدن پره ها؟

مال من هم یکطرفش بیشتر ورم داشت تا ۸ ماه هم خیلی ورم داشت تازه الان یکسال شده بهتره و دکترم میگه باز ...

بین 4ماهکی و یکسالکی چقدر تفاوته؟

بین 4ماهکی و یکسالکی چقدر تفاوته؟

خیلی زیاد لااقل واسه من که اینجوریه چون خیلی ورم داشت ولی بعضی ها برعکس بعد یه هفته هیچ ورمی ندارن اما کلی بخوام بگم این عکس های قبل و بعد عملی که میذارن همه ۶،۷ ماه شده 

پس تا حد عادی همینقدر باید صبر کنی

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
ینی ب نوع بینی ربط نداره باز شدن پره ها؟

نمیدونم واقعا من که گفتم یه چندماه صبرکن ببین تغییری ایجاد میشه اگه مشکلی هست با دکترت مشورت کن