2777
2789
عنوان

کدوم رو بخریم ....

281 بازدید | 24 پست

سلام خانوما چند وقتی هست ک تصمیم گرفتیم ماشین بخریم به نظر شما کدوم ماشین خریدش بهتره از نظر شما اگ تجربه داشتن این مدل ماشین هارو دارین راهنمایی کنید .

تعداد رای : 11
نظرسنجی
آریو زورتی
0
0%
دنا معمولی
7
63%
پارسtu5
4
36%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمما دنا پلاس داریم راضی هستیم پارس هم ماشین خوب و محکمیه ولی در مورد اریو اطلاعات ندارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
عزیزمما دنا پلاس داریم راضی هستیم پارس هم ماشین خوب و محکمیه ولی در مورد اریو اطلاعات ندارم

عزیزم ما پول دنا پلاس رو نداریم و فقط میتونیم دنا معمولی بخریم 

لطف داری گلم .دعا کن برام خونه اجاره گیرم بیاد از خونه پدر شوهرم بریم برام خیلی شیرینتره از ماشین به ...

اگ قابل باشم چشم در حق تون حتما دعا میکنم عزیزم ...خیلی سخته ک خونه یکی باشی صبر ایوب میخواد ان شالله ک به زودی مستقل بشین.

عزیزم ما پول دنا پلاس رو نداریم و فقط میتونیم دنا معمولی بخریم 

خب تو یه مایه هستن دیگه من از چند نفر شنیدم راضی بودن ازش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

دنا ماشین شیکیه و اطرافیان چندتا دارند راضیند.

پژو پارس هم خوبه ولی به شیکی دنا نیست

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
دنا ماشین شیکیه و اطرافیان چندتا دارند راضیند. پژو پارس هم خوبه ولی به شیکی دنا نیست

دنا بنظرم جوان پسندانه تر هست و چند سال خط تولیدش راه افتاده تا پارس ک بیشتر از ۱۵سال هست.

سلام عزیزم. من تو تاپیک فوتبال باهاتون بودم اگه یادت باشه. تامیک تعطیل شد و کسی منو تو تاپیک جدید تگ نکرد. میشه شما منو تگ کنی؟

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤