2777
2789
قرارشداین هفته برم برای عکس رنگی.امروزکه بشه روز۸پری نوبت داشتم.بعد ازاینکه کلی اذیت شدم و درد داشتم و گریه کردم و جیغ کشیدم مسئولش رفت دکتر روصداکرد. دکترم که دید گفت این (دهانه رحمش)سرویکس بستست.اصلا ماده حاجب به داخل نرفت.مشکل عدم بارداریم همین بود.اصلا تخمک به اسپرم نمیرسید.خودمو7ماه کشتم گفت باید عمل کنی دهانه رحمت چسبندگی داره من نمیتونم دستش بزنم.حالا کسی میدونه این عملش چطوریه؟درد داره؟ وای ازبس گریه کردم چشام درد میکنه
انسانم‌ آرزوست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت شدم مامان صدرا همیشه هروقت جای دکتری میرم خودمو باید واسه هرچیزی آماده کنم بخدا اگه حساب کنم از7روز هفته من5روزشو تو مطبای دکتر هستم و وقتم تلف میشه
انسانم‌ آرزوست.  
من به خاطر عکس رنگی سه ماه اقدامو عقب انداختم خیلی میترسیدم منم درد داشتم اما درد من جنبه روانی داشت ترس بود خیلی کار خوبی کردی عکس انداختی نگران نباش عملش سبکه عوضش نی نی زودی میاد تو دلت

انشاالله مشکلت حل بشه و زودی مامان بشی
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
ایشالا.میدونی درتینا جان منم استرسشو داشتم ولی چون نمونه گیری هم رفته بودم(پرزتخمک)یکم راحتر هضمش میکردم.ولی بازم یاد درد نمونه پرز میفتادم که بادستگاه رحممو1دقیقه باز نگه داشت نفسم رفت حالا اینکه 20دقیقه ای هس چی میشه تنم میلرزید الان که حساب کن عکس نگرفتم.گفت برو عمل کن بعدبیا که وضعیت لوله هاتو ببینیم.ولی من دیگه نمیرم.اگه برم میمیرم از درد شکم ورحم.چقد وحشتناک بودبخدا
انسانم‌ آرزوست.