2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قدم ۱۶۶ ه وزنمم ۵۱ اگه میخوای رژیمم رو واست بفرستم از ۴۶ رسیدم به این وزن 

بمن بگو

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بعضیا ژن شون اینه نمیتونی کاری کنی قرص چاقی هم مصرف نکنی عوارض داره.زندایی منم سه برابر من میخوره اصلا چاق نمیشه اما من استعداد چاقی دارم

حالا شمابرو دکتر شاید مشکلت حل شد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

من 20 کیلو 100 روزه وزن کم کردم بادوره های فیت شو شیداجون بدون گرسنگی باورزش درمنزل مطابق سفره 

ایدی تل گرامش دارم دقیق نمیدونم سوال کن ببین واسه افزایش راهنماییت میکنه خود سر کاری نکن که بعدا ممکنه پشیمون شی خانومی 

sheidajon55@

بفرست عزیزم ت چندوقت چاق شدی

نه عکس آپلود میشه نه فایلش 

عزیزم من تو ۳ ماه چاق شدم اما مریض شدم ماه رمضونم بود دیگه رها کردم و گرنه تو دو هفته اول ۱.۴ کیلو چاق شدم 

😎😎

بالاخره اومد این رژیم دکتر کرمانیه باید غذا های عادیتون رو بخورین فقط میان وعده هاتون با این رژیم هماهنگ باشه همراه باهاش هم ورزش بکنین که چربی نیارین من خودم مخصوصا دستام خیلی بهتر شدن 

😎😎

بالاخره اومد این رژیم دکتر کرمانیه باید غذا های عادیتون رو بخورین فقط میان وعده هاتون با این رژیم هماهنگ باشه همراه باهاش هم ورزش بکنین که چربی نیارین من خودم مخصوصا دستام خیلی بهتر شدن 

قسمت ساعت ۱۰ صبح ۶۰ گرم نون و ۳۰ گرم پنیر و یه گردو و یا به جاش یه لیوان ماست پرچرب و ۱۰ ورق چیپسه

😎😎