2777
2789

حوتبم میاد از طرفیم مامانم گفته برم خونه شون کمکش شام مهمون داره از طرفیم ذهنم مشغوله چدنای گازمه بس که انداختم تو لوله باز کن بی رنگ و رو شده و زنگ زده مادرشوهرمم می هواد بیاد خونه ام حتما می گیه چه بی لیاقتی سر ی سال اجاق گاژم خراب کردم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

بد نیس یکم سردرگم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال دلم اروم خوب💛💙❤💚💜

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

به امید فردای بهتر میگذرونم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

دوستای خوشگلم چرا حال دل همتون بده؟؟😞

همه ای ما یه عالمه مشکل داریممم هیچکس نیست که بدون مشکل باشه

خدا همه ای مارو امتحان میکنه 

ولی هرکی و به اندازه صبر و تحملی که بهش داده

خوشحال اون کسی که از این امتحان سربلند بیرون بیاد

و نزاره شیطونه بهش نفوذ کنه

شیطونه لعنتی فقط کارش ناامید کردن دادم کور و کر میکنهههه

هروقت دلای قشنگتون نااروم شد 

برین حموم یه دوش بگیرین 💜

بیاین بیرون یکم گلاب بو کنید و صلوات بفرستید

بعد نماز بخونین

و با خدا حرف بزنین😍 

خودتون میبینید چقدر اروم میشین و به حرفتون گوش میده

ما همه یه مادر مشترک داریم 

که از هرمادری مهربون تره

خانوم فاطمه زهرا ❤❤❤

بهترین مادره باهاش حرف بزنین جوری دلتون و اروم میکنه مثل معجزه❤❤❤

هیچ زنی تا بحال به اندازه حضرت زینب (س) سختی نکشیده هیچکس

پس کم نیارین قوی باشین ِ😍😍😍😍😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

نگرانم مدام ذهنم درگیره خونم انگار بمب منفجر شده کل امروز و فردا رو باید بشورم و تمیز کنم شاغلم روزا کوتاهه به کارام نمیرسم دانشجو هم هستم نهارم ندارم 😩 سر یه موضوعی هم ذهنم درگیره بهمم ریخته

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺