2777
2789
عنوان

خداااایااا شکرت بی بی چک 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 159 پست
مبارکت باشه گلم آن شاالله همیشه به خوشی و خبر های عاالی😍

مرسی

انشالله با دعای شما دوستای خوبم❤

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
منم دیروز عصر مثبت شد  ادرارم خیلی غلیظ بود نگه داشته بودم برا بی بی چک اونقد گریه کردم و خدا ...

عزیزدلم مرسی ایشالا بسلامتی امیدوارم بارداری اروم و بی دغدغه ای داشته باشی❤

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم مرسی ایشالا بسلامتی امیدوارم بارداری اروم و بی دغدغه ای داشته باشی❤

همچنین شما عزیزم مرسی🌹

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من ۳ روز اول پریود تخم هویج خوردم و گرمی بعدم یک روز در میان تا اقدامم ویتامین e رور ۵ ام رفتم پیش ...

چله بری هم‌خیلی خوبه اگه نکردید حتما بکنید

فقط خواهشا پیش دعا نویس و این چرت و پرتها نرید

فقط از خدا بخواهید

امضام و لینک اخرشم تجدبیات منه شاید به کارتون اومد خان گها ان شالله همه منتظرا مامان بشید بزکدی🤲❤

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم کی میری دکتر  خواستم بگم صبر نکن تا هست هفتگی برای قلب  با آزمایش بتا برو پیش دکتر ...

انشالله شنبه صبح میرم ازمایش تا ظهر برم پیش دکترم

تحت نظر دکترم

الانم شیاف پروژسترون استفاده میکنم از بعد اقدام

نه زود میرم

امروز نیس والا میرفتم

عزیزم کی میری دکتر  خواستم بگم صبر نکن تا هست هفتگی برای قلب  با آزمایش بتا برو پیش دکتر ...

راس میگه چون دارو داده نباید قطع بشه

برای من از روزی که ساکو دید شیاف داد

کسانی که بیبی چک مثبت میشن قبل از موعد و پری میاد میگن بیبی خرابه از این دسته ان

نیاز به شیاف یا ‌.. دارن که نطفه محکم شه ولی نمیدونن دکترشونم تشخیص نمیده

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
همچنین شما عزیزم مرسی🌹

توروخدا برای منم دعا کن.فردا بیبی میذارم این دفه نا امید نشم  

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
چله بری هم‌خیلی خوبه اگه نکردید حتما بکنید فقط خواهشا پیش دعا نویس و این چرت و پرتها نرید فقط از خ ...

من پیش دعا نویس و رمال نرفتم

پیش اون خانومایی که بچه ترسیده میبرن و دست میکشه کلا ترس برمیدارن

پیش اونا رفتم

انشالله شنبه صبح میرم ازمایش تا ظهر برم پیش دکترم تحت نظر دکترم الانم شیاف پروژسترون استفاده میکنم ...

خب خیلی هم عالی 

ماشالله خودت حواست هست 

میوه زیاد بخور از این لحظات لذت ببر که میگذره و دیگه بر نمیگرده 

منم الان شش هفته هستم 🤗🤗

مبارکهههه عشقمممم علایمت چی بود لکه داشتی؟

تو پست های بالایی کارایی رو که کردم براتون گذاشتم 

بله لک لانه گزینی داشتم

چه روز خوبی شده واست مبارک باشه

بالاخره بچه داری یا نه؟؟