سلام کسی هست مثل من شوهرش از خرید کردن بدش بیاد یعنی خسیس باشه واسه خودش خیلی خوب خرج میکنه ولی خیلی بدش میاد من برای خودم یا پسرم چیزی بگیرم امسال میخام بوت بگیرم نمیزاره خسته شدم از این گدابازیاش کی شوهرش اینجوری بوده چیکار کرده ؟؟؟؟
میگه خودت برو هر چی دوسداری بخر ولی من دوسدارم بیاد نظر بده
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
یعنی چی چه معنی داره واسه خودش بخره ولی واسه شما نخره؟ یه مرد کار میکنه که زن و بچه اش کمبود نداشته باشن
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
میبینی اینطوره کم کم بگیر یا واسه خودت پس انداز داشته باش، دختر خاله ام روزی۵تومن کمتر و بیشتر میذاره تو ی قلک زیاد که شد چیزاشو میخره اون شوهرش معلمه یکم دستشون تنگه ولی دختر خاله ام زرنگه
❤️👰🤵🏻❤️ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤