2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی از خرید کردن بدش میاد

567 بازدید | 36 پست

سلام کسی هست مثل من شوهرش از خرید کردن بدش بیاد یعنی خسیس باشه واسه خودش خیلی خوب خرج میکنه ولی خیلی بدش میاد من برای خودم یا پسرم چیزی بگیرم امسال میخام بوت بگیرم نمیزاره خسته شدم از این گدابازیاش کی شوهرش اینجوری بوده چیکار کرده ؟؟؟؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

شوهر من خسیس نیس ولی تو خرید تنبله 

میگه خودت برو هر چی دوسداری بخر ولی من دوسدارم بیاد نظر بده

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی چه معنی داره واسه خودش بخره ولی واسه شما نخره؟ یه مرد کار میکنه که زن و بچه اش کمبود نداشته باشن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

میبینی اینطوره کم کم بگیر یا واسه خودت پس انداز داشته باش، دختر خاله ام روزی۵تومن کمتر و بیشتر می‌ذاره تو ی قلک زیاد که شد چیزاشو میخره اون شوهرش معلمه یکم دستشون تنگه ولی دختر خاله ام زرنگه 

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
😂😂😂😂😂😂😂😂 لامصبا ادم نمیشن ک

مرسی اونایی ک اومدن واقعا فک میکردم مال من انقد خسیسه ولی میبینم مثل منم هست واقعا دیگ از دستش خسته شدم افسردگی گرفتم الان بعضیا میان میگن حتمن توام ولخرجی ولی من اصلا خرید نمیکنم چون اصلا نمییزاره پول نمیده همش لباسای خاهرشو میده من بپوشم بچمم لباسای خواهر زادشو میپوشع اونقدم ندار نیست ک بگم واقعا نداره ولی اینکارو نمیکنه واسه ما از اولشم هیچی نمیخرید منم ک دعوا میکنم یا کلن میگم چرا نمیگیری میگه میخای چیکار خرج الکیه منم میرم بیرون کلن دوست اشنا میبینم همه بخودشون میرسن دیگ جدی بریدم خیلی بده اینجوری چیکار کنم بنظرتون ؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️