2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی از خرید کردن بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست
تو هم نذار اون خرید کنه

نمیتوتم چیزی بگم اون برا خودش هر کاری بخاد میکنه دوتا دوتا گوشی میخره چقد خرج تیپش میکنه چقد خرج پرنده بازیش میکنه اوووو مگه میشه چیزی بگی ادمو جر میده 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

شوهر من خسیس نیس ولی تو خرید تنبله  میگه خودت برو هر چی دوسداری بخر ولی من دوسدارم بیاد نظر بد ...

کاشکی مال منم اینجوری بود اصلا نمیخاستم بیاد فقط میزاشت برم بگیرم پول میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتوتم چیزی بگم اون برا خودش هر کاری بخاد میکنه دوتا دوتا گوشی میخره چقد خرج تیپش میکنه چقد خرج پرن ...

اوووف این پرنده بازیا و ک نگو شوهر خواهر منم این عادت و داره خیلی بده 

چی بگم خداااا بهت صبرررر بده خواهر

کاشکی مال منم اینجوری بود اصلا نمیخاستم بیاد فقط میزاشت برم بگیرم پول میداد

حل میشه ایشالا

والا خیلی زشته مرد برا خودش بخره برا زن و بچش خسیس باشه 

اینقد خودخواه

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
مرسی اونایی ک اومدن واقعا فک میکردم مال من انقد خسیسه ولی میبینم مثل منم هست واقعا دیگ از دستش خسته ...

من دیدم خسیسه .خودم رفتم سرکار الان ادم شده .ده روزه گیرداده میگه بشین خونه فقط بخدا قسطارو نمیدم هرچی بخای میدم بهت .فقط دوس دارم میام از سرکار زنم خکنه باشه.بدجوردهنشو سرویس کردم😂😂😂😂😂

خداجونم مواظب زندگیم باش .خیلی دوسش دارم 😍
من دیدم خسیسه .خودم رفتم سرکار الان ادم شده .ده روزه گیرداده میگه بشین خونه فقط بخدا قسطارو نمیدم هر ...

من چون پسرم کوچیکه نمیتونم وگرنه از خدام بود دستم جلو اون دراز باشه خیلی حس بدیه خیلی افسرده شدم 

من دیدم خسیسه .خودم رفتم سرکار الان ادم شده .ده روزه گیرداده میگه بشین خونه فقط بخدا قسطارو نمیدم هر ...

اشتباه تایپی نوشتم دراز باشه منظورم نباشه بود

درکت میکنم چون خودمم کشیدم😥

مرسی ک درک میکنی میدونی اصلا دلم نمیخاد از خونه برم بیرون چون میرم همش حسرت میخورم اخه این زندگی مگ چقد طولانیه ک من بخام واسه لباس و ظاهر درست حسابی حرص بخورم بخدا نمیدونم چیکارکنم خیلیا میگن بخر بزار عادت کنه ولی پول نمیده ک بخرم بدشم بفرض بده اصلا نمیتونم ریسک کنم بخرم یه سریا میگن جلوش وایسا بزار یاد بگیره بخره ولی خوب هشت ساله همینه چیکارش کنم 

مرسی ک درک میکنی میدونی اصلا دلم نمیخاد از خونه برم بیرون چون میرم همش حسرت میخورم اخه این زندگی مگ ...

منم سال ۹۵ متاهل شدم .از اون موقع تاالان اینجوریه .غصه نخور خاهر خدا کمکت کنه .چ کنیم باید بسوزیم بسازیم سخته بخدا .فردام چار نفر میشینن پشت سرمون میگن لباساشو ببین عین ببخشید اسگولا کهنه و زشت میپوشه .نمیدونن درد ما بیشعوری شوهرامونه

منم سال ۹۵ متاهل شدم .از اون موقع تاالان اینجوریه .غصه نخور خاهر خدا کمکت کنه .چ کنیم باید بسوزیم بس ...

دقیقا من همیشه لباسام کهنس (اینطوری میگم دنبال دلسوزی نیستم چون اینجا کسی ادمو نمیشناسه ادم راحت میتونه دردشو بگع )یه بار خالمینا دیگ صداشون در اومد ک اره لباست کهنس چرا اینطوری میچرخی بچت چرا سرو وضعش اینطوریع خلاصه کلی چیز بارم کرد گفت همه تو فامیل میگن فلانی بخودش نمیرسع منم تو دلم گفتم شما ک از درد من خبر ندارین چی بگم بهتون 

دقیقا من همیشه لباسام کهنس (اینطوری میگم دنبال دلسوزی نیستم چون اینجا کسی ادمو نمیشناسه ادم راحت میت ...

خدا نگذره از بعضیا ک ندونسته نمک رو زخم میپاشن .البته ببخشیدا .منم مادر شوهرم بم گفت .راحت گفتم روز خاستگاری گفتی پسرم خوبه الان این نتیجه کارای پسرته خب .لال شد رفت کنار 

خدا نگذره از بعضیا ک ندونسته نمک رو زخم میپاشن .البته ببخشیدا .منم مادر شوهرم بم گفت .راحت گفتم روز ...

مال منم روز خواستگاری خاهرش برگشت گفت برادر من خیلی ولخرجه خدا کنه تو بتونی جمع و جورش کنی والا من از روز اول ندیدم واسع من کاری کنه حتی عروسیم واسم نگرفت ولی واسه خودش سنگ تموم میزاره از همه لحاظ بهترین تریاکو بهترین سیگار و پرنده و تیپ و گوشی ب ما میرسه دادو بیدا میکنع ک نع خرج اضافی من نمیکنم اخه ندارم نیست بگم خوب بیچاره نداره گناع داره مادرشم میبینه ولی چی میخاد بگع لذتم میبره امسال دوتا پالتو مامانش خریدع از ترکیه بد مامانش هفتادسالشع میتونه شیک بگرده من ک بیست سالمه لباس کهنه های خاهر شوهرمو بپوشم دیگ میدونی از این ناعدالتی ها تعجب نمیکنم میگم همه چی ب شانسه ادمه 

مال منم روز خواستگاری خاهرش برگشت گفت برادر من خیلی ولخرجه خدا کنه تو بتونی جمع و جورش کنی والا من ا ...

بمیرم برا دلت اجی .ولی کاری نمیشه کرد .دنیا روی بدشو ب ما نشون داده😥