2777
2789
عنوان

بیایید پشت سر هرکی هرچی میخواید بگید!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 50 پست

به دختر .....زنیکه آشغال پاتو از زندگیم بکش بیرون واسه شوهرم عشوه نریز....

اینم یه شوهرم برو لیاقتت همون دختر دهاتیه مرتیکه هوس باز..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂

😃😃😃قرار فردا بره دخترو ببینه 😔😔😔مهمونی میشه دلش برای دختره میره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
توصیه به خوردن گوشت همنوع صرفا برای دیده شدن 

نه نه نه عزیزم بخدا منظورم غیبت نبود فقط میخواستم خاطره تعریف کنیم  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

خدا خودش حال شوهرمو بگبره که یه اسباب کشی به خواهرم کمک کردم یک هفته اس چنان قهره و حرف نمیزنه و سفره اش رو از ما جدا کرده انگار که من چیکار کردم حالا خوبه خودش گفته برو کمک

خدایا در من چه دیدی شوهر دیوانه سادیسمی روان پریش قسمت من شد .

خدا از تو گله دارم

خر به تمام  معنا اشغال عوضی کثافت هرزه بیابونی انتر برقی نعره غول اسکول شاسکول اشغال گاو حرومزا ...

به کی میگی اینارو گلم؟؟؟؟!!!

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
اجازه منم فشش بدم! 😐

بده هرچی دلت میخواد بهش فحش بده...

دلم گرفته فردا شب میخواد با عشوه جلدشوهرم راه بره 😭😭😭

ازت متنفرم 

کی؟؟!!