2777
2789
عنوان

بیایید پشت سر هرکی هرچی میخواید بگید!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 50 پست
به کی میگی اینارو گلم؟؟؟؟!!!

به عمم برو توی پربازدیدا دوم ببین چی گفتی خواهرم طفلی همش قصه میخوره امروزم زنگ زده به مامان هرچی فوش بود داد به مامانم برو صفحه ۱۸ عکس خواهرم هست ببینش بیا اینجا نظر بده

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده هرچی دلت میخواد بهش فحش بده... دلم گرفته فردا شب میخواد با عشوه جلدشوهرم راه بره 😭😭😭

زنیکه بی شعور و عوضی اوزگل احمقه زشته بوگندو خر شرک و اینم برای شوهرت خام تو سرت با زن به این نازی بازم دلت برا یه میمون میره بی لیاقت لیاقتت همون میموناس 🥴

سلامت باشید 

شاید منظورم رو اشتباه نوشتم ولی فقط میخواستم سرگرم باشیم نه باغیبت!

فقط از آدما تعریف کنیم هرچی میخوایم  

تاپیکهای من هدف روانشناسی دارن قبلا هم گفتم

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
به عمم برو توی پربازدیدا دوم ببین چی گفتی خواهرم طفلی همش قصه میخوره امروزم زنگ زده به مامان هرچی فو ...

عزیزم واگذارش کن بخدا مطمئن باش نتیجه کارش روتو همین دنیا میبینه..

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌