2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی لطفا کمک...

3888 بازدید | 15 پست
سلام به همه خانم گل های شیرازی من یکی از شهرستان ها زندگی میکنم میخوام برا تهیه سیسمونی و سرویس خواب بیام شیراز ولی جایی رو نمیشناسم. لطفا کمک کنید جاهایی رو بهم معرفی کنید که هم جنسش خوب باشه و هم قیمت مناسب سیسمونی و سرویس خواب
یارب نظر تو برنگردد
من شنیدم توسینما سعدی پاساژ هس اونجا هس براسیسمونی براسرویس خواب هم چهارراه زندان البته برا سیسمونی بی بی سنتر تو معالی ابادم هس که فک کنم قیمتا بالاس یه مقدار البته من تجربه خرید ندارم چیزی که شنیدمو گفتم بهت
همسرم دوستت دارم
سلام عزیزم من خودم تمام ست کالسکه و تخت و رورویک رو از بی بی سنتر تو معالی آباد خریدم، واقعا عالی بود و ازش راضی بودم، ولی خب قیمتش گرون بود ولی میدونم. که خیابون داریوش یه پاساژ داره، فکر کنم اسمش شعله هست، اونجا تمام وسایل و ملزومات گیرت میاد
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانمی سیسمونی فروشی های مشهور شیراز شهرنی نی :خاکشناسی نی نی بامزه:زرهی رویبروی کلاه دوز دنیای کودک:باغشاه بی بی کیش :ستارخان عفیف ایاد بعد از مجتمع سپهر اسمش یادم نیست هایپرکودک فرهنگ شهر روبروی دادگستری قیمتهای متعادل: پاساژ ولیعصر(لباس) قصرالدشت بطف سینما سعدی حدفاصل چهاررراه سینماسعدی به سمت ملاصدرا هم چند تا سیسمونی فروش هست(لباس و سایر وسایل) چهارراه پارامونت سرویس خواب: اپادانا رحمت اباد ارژن خیابان ساحلی خیابان بیست متری بعد از شفا اسمش یادم نیست پاساژ شعله(تخت و لباس) خیابان داریوش
سرویس خواب، منظورت چوبی هست!؟
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
پاساژ شعله توی خیابون داریوش طبق همکفش سیسمونی و کالسکه و .. است طبقه زیر زمینش هم سرویس خواب داره . قیمتش از بقیه جاهای شهر ارزونتره . اگه بتونی برای سرویس خواب می تونی بری کارگاههایی که توی شهرک صنعتی هست اونجا هم قیمتها خوبه . چند تا مغازه هم بین سینما سعدی و ملاصدراست که قیمت لباسها و سیمونیش خوبه . یه مغازه بزرگ به اسم شازده کوچولو اونجاست که تنوعش خیلی زیاده . توی باغشاه هم مغازه خانه کودک هست که طبقه پایینش کالسکه و .. است و بالاش لباس . معالی آباد و خاکشناسی قیمتهاش بالاست . اگه قیمت خوب میخوای برو داریوش و سینما سعدی .
اگه سرویس خواب قیمت مناسب میخوای برو عادل آباد یه جایی هست به اسم کارگاه برادران اسفندی تو بیست متری همایون هست هم بزرگه و سرویسهای متنوع داره هم قیمتاشون نسبت به بقیه جاها مناسبتره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برای سیسمونی هم یه فروشگاه هست به اسم سرزمین کودک توی خیایابان طالقانی نقش خیابان فرهنگ هم بزرگه هم قیمتاش نسبت به بقیه جاها واقعا مناسبتره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سایت پی جو لیستی از بهترین فروشگاه های سیسمونی نوزاد در شیراز رو به همراه آدرس و شماره تماس گردآوری کرده که حتی می تونید از طریق سایت نمونه کار ها رو هم ببینید حتما به این لینک سر بزنید : https://payju.ir/content/لیست-فروشگاه-های-سیسمونی-نوزاد-شیراز