2777
2789
عنوان

تجربه iud

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 59 پست
من من ۷ ماهه دارم راضیم دیگه استرس بارداری رو ندارم !! فقط دو روز مونده به پری لک بینی دارم  تخ ...

خیلی هوبه پس به شما ساخته

مارکش رو میدونید؟

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

والا مارکشو نمیدونم،

من سه بار گذاشتم ،بار اول تو درمانگاه رایگان گذاشتم 7 سال داشتم ،بعد اونو عوض کردم همون موقع یکی دیگه برام گذاشتن اونم تو درمانگاه رایگان 3سال داشتم 

بعدش بچه دومم که به دنیا اومد تو مطب خصوصی گذاشتم 100تومن سال 95

فکر کنم مسی باشه ،الان ببینم مارکشو دارم عکسشو میفرستم برات چون دکترم گفت نگهش دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مارکشو نمیدونم، من سه بار گذاشتم ،بار اول تو درمانگاه رایگان گذاشتم 7 سال داشتم ،بعد اونو عوض ...

چه خوب دیگه خیالتون راحته.واقعا اگه به کسی بسازه از دست قرص و بقیه ی روش های حلوگیری راحت میشه

خیلی لطف میکنی عزیزم

چه خوب دیگه خیالتون راحته.واقعا اگه به کسی بسازه از دست قرص و بقیه ی روش های حلوگیری راحت میشه خیلی ...

تو خانوادتون کسی نذاشته؟مادر یا خواهر؟؟

چون ما خانوادگی بهمون میسازه خواهرمم داره

تو خانوادتون کسی نذاشته؟مادر یا خواهر؟؟ چون ما خانوادگی بهمون میسازه خواهرمم داره

مادرم ۲۷ سال پیش داشته باهاش مشکلی نداشته ولی با وجود iud خواهرمو باردار شده

خیلی کم پیش میاد،ماه اول باید جلوگیری داشته باشی،جاری منم گذاشت ماه اول جلوگیری نداشت باردار شد

وای چه شصد حالی.ممنون از راهنماییتون.من کلا بدون جلوگیری هم نزدیک ۱ سال طول کشید باردار شدم تخمک گذاریم ضعیفه و تبلی دارم

وای چه شصد حالی.ممنون از راهنماییتون.من کلا بدون جلوگیری هم نزدیک ۱ سال طول کشید باردار شدم تخمک گذا ...

آره بیچاره،ولی تقصیر خودش شد،از من پرسید من بهش گفتن ماه اول جلوگیری کن،

جوگیر شد جلوگیری نکرد باردار شد😂😂😂😂😂😂😂

آره بیچاره،ولی تقصیر خودش شد،از من پرسید من بهش گفتن ماه اول جلوگیری کن، جوگیر شد جلوگیری نکرد بارد ...

واقعا بارداری ناخواسته خیلی سخته