2777
2789
عنوان

جهاز چیدن چند روز طول میکشه ؟

835 بازدید | 12 پست

بچه ها من وقتم خیلی کمه 15 ابان  مستاجرم میره 7 اذر باید جهاز برون بگیرم حدود 10 روز هم همسرم میخواد یه تغیراتی تو خونه بده به نظرتون یه هفته ده روزه میتونم بچینم ؟ شاغلم و مرخصی نمیتونم بگیرم بعدا لازمش دارم حدودا هم 10 نفریم برای چیدن میشه وقت کم نمیارم ؟

خدایا شکرت...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیدن جهیزیهم دو روز طول کشید اونم چون سرویس چوبم نیومده بود شد دو روز اگه بود همون روز اول تموم میشد کاری نداره که همه چی نوعه از تو کارتن درمیاری میچینی

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
من چیدن جهیزیهم دو روز طول کشید اونم چون سرویس چوبم نیومده بود شد دو روز اگه بود همون روز اول تموم م ...

مال من همچی امادس پس میشه یکی دوروزه جمعش کرد

خدایا شکرت...   
تکمیله ولی چیدنش و نصباشو اینا یه روز میشه واقعا؟

عزیزم ما خونه 200 متری رو با یه زندگی 30 ساله تو دو روز اسباب بردیم و چیدیم دیگه جهاز که کاری نداره حالا نهایش با بدقولی نصاب و تمیز کاری و کارای خورده ریز بشه یه هفته استرس نداشته باش

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
تکمیله ولی چیدنش و نصباشو اینا یه روز میشه واقعا؟

خب برقیا رو ک باید ب نصاب زنگ بزنی ک همشون باهم بیان .پرده هم ب نصاب بگی ک بیاد .ک اصولا همشون دیر میان😄

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

ما 6 نفر بودیم از صبح ساعت 6 تا شب ساعت 9 تمومش کردیم! 

اشپزخونه خیلی وقت گیره سالن و اتاق ها زود تموم میشه

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من مال دوتاخاله هامو میگم بهت اولی رو تو سه تا نصفه روز یعنی از ظهر تا اخرشب چیدیم ولی شب عروسیش دیگه منو مامانم تو ارایشگاه خواب بودیم 

مال خاله کوچیکمم من بودم و خودش دو روز کامل طول کشید چیدیم بعدم کسریاشو گرفت کلا با نصاب و اینا پنج روز نشد