من تو دوران نامزدی هستم . نامزدم و خانوادش خیلییییی ادمای خوب و مهربونی هستن خیلی به من و خانوادم محبت میکنن ولی یه مشکلی هست
زن پسر خالهی نامزدم با ما رفت و امد داره بیشتر مواقع به من و رفت و امدم با خانواده نامزدم گیر میده ( منو نامزدم همسایه هستیم ) مثلا میگه نرو پیششون ۲ روز دیگه همینو میکوبن تو سرت و میگن که هنوز عقد نکردی میای خونمون در صورتی که اینطور نیست این حرفا روی مادرم و خواهرم خیلی تاثیر گذاشته خیلی حساس شدن به نظرتون چیکار کنم؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
همه ی نامزدا و خانوادهلشون خوبن عزیزم 😂😂 ولی حرف زنه پسر خالت ۱۰۰٪ درسته بدبختانه بعدا دود ...
ما قبل از اینکه من نامزد پسرشون بشم . با هم رفت و امد داشتیم الان ۴ ساله رفت و امد داشتیم ولی کوچیکترین بدی هم در حقمون نکردن همه هم ازشون تعریف میکنن ادمای دست به خیری هستن ولی این زن پسر خاله تو خانوادشون کلا به غیبت و خود شیرینی معروفه