2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه میشه کمکم کنین😊

89 بازدید | 10 پست

من تو دوران نامزدی هستم . نامزدم و خانوادش خیلییییی ادمای خوب و مهربونی هستن خیلی به من و خانوادم محبت میکنن ولی یه مشکلی هست 

زن پسر خاله‌ی نامزدم  با ما رفت و امد داره بیشتر مواقع به من و رفت و امدم با خانواده نامزدم گیر میده ( منو نامزدم همسایه هستیم ) مثلا میگه نرو پیششون ۲ روز دیگه همینو میکوبن تو سرت و میگن که هنوز عقد نکردی میای خونمون در صورتی که اینطور نیست این حرفا روی مادرم و خواهرم خیلی تاثیر گذاشته خیلی حساس شدن به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوت میکنن؟

اکثر‌ مواقع نامزدم اصرار داره که برم وقتی هم مخالفت میکنم ناراحت میشه یا اعصبانی میشه 

از اونجایی که مادرش مریضه من میرم کمکش میکنم خیلی هم خوشحال میشن

تجربه ثابت کرده متاسفانه حرف زن پسر خاله درسته

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
چی بگم والا زیاد رفتن خوب نیست ولی اگر ادم های خوبین برو حرفی زدن تو سرت زدن نرو 

ادمای خیلی خوبی هستن تا الان اصلااااا به من بی احترامی نکردن حتی به اسم کوچیک هم صدام نمیکنن 

خواهرم نامزدم خیلی باهام خوبه

رفتارشون رو با اون یکی عروسشون هم دیدم حتی خودشون خیلی تعریف میکنن چون دختر عموی نامزدم میشه خیلی تعریف میکنه ازشون

ارتباط زیادت با همسر پسرخاله نامزدت درست نیست. رفت و آمدت رو هم به خونه نامزدت متعادل کنی بهتره.

من خیلی باهاش ارتباط ندارم با مامانم خیلی صمیمی هستن خییییلیییی 

رفت و امدم به خونه نامزدم شااید هفته ای یه بار یا ۱۰ روز یه بار باشه . یا خودم تنها میرم یا با مادرم

همه ی نامزدا و خانوادهلشون خوبن عزیزم 😂😂 ولی حرف زنه پسر خالت ۱۰۰٪ درسته بدبختانه  بعدا دود ...

ما قبل از اینکه من نامزد پسرشون بشم . با هم رفت و امد داشتیم الان ۴ ساله رفت و امد داشتیم ولی کوچیکترین بدی هم در حقمون نکردن همه هم ازشون تعریف میکنن ادمای دست به خیری هستن ولی این زن پسر خاله تو خانوادشون کلا به غیبت و خود شیرینی معروفه