2777
2789
عنوان

دوفاستون و بارداري

234 بازدید | 25 پست

٩ ماهه اقدام كردم باردار نشدم...اين ماه دكتر رفتم سونو كرد برنامه اقدام داد و طبق اون اقدام كردم و قرص دوفاستونم داد... امروز دوفاستونم تموم شد تا ٣ روز گفت پريود نشدي ازمايش بده 

كيا تجربه دارن؟ 

توروخدا برام دعا كنيد 

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

من بعد قطع دوفاستون ۵ الی ۱۰ روز بعدش میشدم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفاستون هم برالانه گزینیه هم تنظیم پری..انشالله ک پریودنشی منم یه باراستفاده کردم

من قبل اقدام پريودم ٢٧ روزه و كاملا منظم بود ولي بعد اقدام ٢٧-٣٣ روزه شد دكترم گفت براي اين ميدم كه اگر باردار بودي جاش سفت شه

باردار شدين؟يا كمكي نكرد؟

من برا تنظیم پریود میخوردم

اونموقع مجرد بودم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
خب درد پریودی نداری؟

ماههاي پيش داشتم و همه ميگفتن از علايم بارداريه ولي اين ماه اصلا علايم ندارم فقط هرارچندگلهي تير ميكشه زيردلم همين

من قبل اقدام پريودم ٢٧ روزه و كاملا منظم بود ولي بعد اقدام ٢٧-٣٣ روزه شد دكترم گفت براي اين ميدم كه ...

خوبه گلم مرتب استفاده کن انشالله ک نی نیت الان تودلت خودشوجاکرده

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

خوبه گلم مرتب استفاده کن انشالله ک نی نیت الان تودلت خودشوجاکرده

مرسي عزيزم از دعات ايشالله كاش زودتر بفهمم از اين نگراني دربيام

انشالله ک میفهمی..کی موعدته

دكترم اين ماه با سونو تخمكمو ديد گفت اين ماه دورت بيشتر از ٢٦-٢٧ نيست با اين اوصاف نهايت تا ٣ روز اينده بايد صبر كنم