2777
2789
عنوان

دوست دارم برم خفه ش کنم بیشعورو

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام فکر و ذهنت روی بهتر کردن روابطتون باشه.

اول روی خودت کار کن. به ضعف های خودت پی ببر.

اکثرا مشکل تو زندگی دارن و فقط زندگی شما اینطور نیست.

سیاست زنانه تو تاپیکم هست بخون و یاد بگیر.روی رفتارت کارکن تا بهتر بشه تا شوهرت تغییر کنه و رفتارش اون طوری که می خوای بشه و تاثیر داره،همه ما ضعف هایی داریم و بی عیب نیستیم و باید روی رفتارمون کار کنیم.

خیلی دلم شکسته ازش اصلا نمیتونم ‌پا پیش بزارم

چه بد ولی من همیشه پا پیش میزارم هیچوقت دلم نمیخوا

۱ وقتی  همسرم ناراحته حتی از من پیش یکی دیگه دردو دل کنه 

۲ زندگیو به خودمو اون زهر کنم

۳ از لحظاتم به خوبی استفاده میکنم

۴ همیشه به خودم میگم ممکنخ یک ساعت دیگه یه چیزیش بشه یا یه چیززیم بشه بعد عذاب وجدان بگیرم گه چرا قهر بودیم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
اگ مقصره.فقط راه حل شاد بودن خودت بلند بلند شعر بخون آهنگ شاد بزار و برقص.جلوش با ولع و اشتها غذا ب ...

اخه اگه مقصر بودم نمیزاشتم طول بکشه صبح تا غروب بیرونه حتی پیگیرم نیست من به چی مشغولم یا کجام انگار اصلا وجود ندارم

دلم باهاش صاف نمیشه خیلی اذیتم کرد بابام مریضه شرایطم خوب نیست اینم این وسط فقط منو ازار میده

محلش نزار.اصلا بهش غذا نده ک بخواد بخوره یا نخوره

خودت شامتو بخور

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب منم یه حیون خونگی دارم کل توجه و محبتشو نسبت به اون ابراز میکنه اشغال

اشغال چیه ب همسرت میگی خانوم؟؟؟لطفا پاشو برو اشتی کن هرچند ایشون مقصرباشن هرچ قد کش پیدا کنه خودت ضررمیبینی رابطتتون سرد میشه

ببین گلم اون بیرون میره و ارتباط اجتماعی داره و ی جورای وقتش پره و احساس خلاء نداره ولی ما خانوما بیشتر وقتمون توی خونه اس و چشممون اول اول هم ب همسرمونه برای همین قهر کردن بیشترین آسیب را ب خودمون میزنه پس نباید قهر کنیم.سرسنگین شدن را جایگزین قهر کن توی بدترین شرایطم قهر نکن.میگم سنگین باش ولی قهر نه.