2777
2789
عنوان

دوست دارم برم خفه ش کنم بیشعورو

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 40 پست

برو الکی بگو تنهایی میترسم حس میکنم ی چی تو خونس

بعد بگو میخوام اینجا بخوابم بغلش کن بخ‌واب ک مثلا ترسیدی بعد ی چند دقیقه مثلا چشات گرم شده یهو بیدار شدی بلند شو ی ماچیش کن بخواب

برگرفته از کانال خانومای قری😂😂😂😂

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...
خب پاشو از دلش دربیار برو بپر بغلش ماچش کن نزار زندگیتون زهر بشه و افسوس بخوری

دلم باهاش صاف نمیشه خیلی اذیتم کرد بابام مریضه شرایطم خوب نیست اینم این وسط فقط منو ازار میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه .. میدونم چی میگی .. بابای منم همینطور بود .... غذا نمی خورد.. بعد میرفت ژامبون  مخصوص ...

چه جوری رژیم گرفتی???

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
دلم باهاش صاف نمیشه خیلی اذیتم کرد بابام مریضه شرایطم خوب نیست اینم این وسط فقط منو ازار میده

زندگیو بهم زهر نکنید حالا به خاطر ما یه بار کوتاه بیا دیگه😊

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

دقیا منم همینطور فقط ما بچه داریم سرشو با بچه گرم میکنه همش قربون صدقه اون میره از راه میاد ب اون سلام میکنه کلا حرفاشو ب اون میگه ، فک کن ب بچه یازده ماهه

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤
دقیا منم همینطور فقط ما بچه داریم سرشو با بچه گرم میکنه همش قربون صدقه اون میره از راه میاد ب اون سل ...

خب منم یه حیون خونگی دارم کل توجه و محبتشو نسبت به اون ابراز میکنه اشغال

اگه مقصر بودم حتما این کارو میکردم

مگه مقصر اونه😳😧

مقصره قیافم میگیره

بلند شو از تو باک ماشین ی گالن بردار بنزین درار بریز روش انیشش بزن بی محلش کن بچه ننه پرو خیلیم دلش بخواد فندکم کو بت بدمش ولی بعد بیاریشا🕯

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

اگ مقصره.فقط راه حل شاد بودن خودت

بلند بلند شعر بخون آهنگ شاد بزار و برقص.جلوش با ولع و اشتها غذا بخوره

ولی بازم میگم نزارید قهراتون براشون عادی بشه.قهر طولانی باعث میشه طرف براش عادی بشه و اصلن دیگه قهر را ب آشتی ترحیح بده.