2777
2789
عنوان

مامانایه راه حلی بدید😭

91 بازدید | 9 پست

بچم ٧ماهشه بدغذاشده بااینکه قبلنای چیزی میدادم خوب میخورد...الان حتی دهنشوبازنمیکنه خیلی ناراحتم واعصابم خرابه😢😢😢😢

همیشه دوس داشتم ی بچه بایدخوش خوراک باشه...هرراهی وفکری به ذهنم میرسیدانجام میدادم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دیگه اون غذاها رو دوست نداره بچه منم ۷ماهشه دیگع حریره و لعاب برنج و..دوست نداره بو گوشت میشه موقه آشپزی دهنش آب میوفته و مالاچ ملوچ میکنه الان سوپ درس میکنم توشم گوشت  بلدرچین میریزم میبرمش سرگاز تا اشتهاش خوب تحریک بشه😁

سلام. سر به سرش نذارید با بازی بازی یا نشون دادن عکسای کتاب یا به عروسک غذا دادن بهش غذا بدید. شاید غذاها براش تکراریه.سعی کنید متنوع تر کنید تا جایی که میشه.یه مدت بد غذا میشه دوباره خوب میشه، اما اگه همش بهش گیر بدید فراری میشه از غذا خوردن.

پفک میخوره همین😂😂😂 دیگه چیزدیگه نمیخوره.

آخی عزیزم،  پفک خیلی طعم داره و نمک زیادی داره.برای همین غذاهای شما رو دیگه دوست نداره.

ولی نمک برای زیر یک سال خوب نیست. پفک هم به شدت بده. الکی سیرش میکنه ولی اصلا خاصیت نداره و همش ضرره.لطفا دیگه به هیچ عنوان بهش ندید.

پفک میخوره همین😂😂😂 دیگه چیزدیگه نمیخوره.

پفک براش ضرر داره 

من مرغ و کباب و سنگک و بربری آغشته ب کره و مربا و سایر غذاها میدادم دست خودش تا بخوره و همچنین بیسکوییتا و گوشتای خورشت اینجوری تمایل بیشتری برا خوردنشون داشت حتی برنج و ماکارونی رو میذاشتم جلوش خودش دونه دونه برمیداشت با دست البته کثیف کاری زیاد میشه ولی حساس نشو عوضش خوب غذا میخوره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
پفک براش ضرر داره  من مرغ و کباب و سنگک و بربری آغشته ب کره و مربا و سایر غذاها میدادم دست خود ...

اصلابهش نمیدم...خودم که میخورم نگام میکنه میزارم دستش میخوره...اونم فقط ی بار...خواستم ببینم خودش بدغذاشده یااشتهابه غذای تکراری نداره