2777
2789
عنوان

شوهرم من مث یه عروسک بازی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روانی بازیاشه،فک کن وسط دعوا  و کلی توهین به زور بغلم میکنه منم دارم منفجر میشم از عصبانیت ه ...

دکتر رفتین. کاملا مشخصه مشکل روانی داره. 

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   
یعنی چی؟خود به خود مگه میشه؟ یا همه چیز رو نمیگی فقط کارای اونو میگی  یا شوهرت مشکل داره دیوان ...

مگه من گفتم خود به خود؟!تمام کارایی که میکنه رو گفتم،از خودم چی بگم بپرس بگم،تو مثلا با شوهرت بحث شه چهارتا حرف اون میزنه چهارتام تو،اخرش یا قهر یا همونجا تموم میشه،بحثمون میشه میرم تو اناق در قفل میکنم به زور لگد میاد باز میکنه میگم برو از خونه بیرون که پیش هم نباشبم نمیره لج میکنه

خانما چرا میگید مظلومو فلان؟ مگه حق انتخابو از ادم گرفتن؟؟ شوهر ایشون مشخصه تعادل روانی نداره با این حال خودش انتخاب کرده با این شوهر باشه حتی بچه بیاره ازش. همین الانم میشه روی زندگیت کار کنی. برو مشاور

بعد با همچین آدمی زندگی میکنی ؟ و تا حالام به این فکر نکردی مریضه شاید؟

میدونم مشکل روانی داره،ولی وقتی خوبه انقدر خوبه که یادم میره با کی طرفم،تو عروسی پسر خواهرش مث یه ملکه باهام رفتار میکرد تمام فامیلش فک میکنن من خوشلخترین زن دنیام،ولی نمیدونن شب قبلش چقدر لرزوند منو سر خونه خواهر رفتنش

شوهر منم بعضی از این خصوصیات رو داره ولی در حد کم.نه تا این حد.مثلا وقتی قهر کنیم به زور باید آشتی کنم با گل گرفتن یا یه چای آوردنش. ولی اگه اون قهر کنه هر کار کنم آشتی نمیکنه هرچند قهرش یه روز بیشتر نمیشه.و هر وقت دلش بخواد میخوابه تو حال.ولی من بخوام بخوابم تو حال انقدر میگه پاشو بیا .یا فرداش انقدر میگه تو تحویل نمیگیری و فلان..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
بخاطر اختلال روانی راحت میتونی طلاق بگیری بچه هاتم بگیری

دنبال طلاق نیستم،اون بیرون دنیای خوبی نیس واسه یه زن ایرانی که جداشده،دوسش دارم هنوز،گاهی میشینه گریه میکنه میگه بخاطر اذیتایی که تو رو کردم شرمندتم ولی بازززز یادش میره

دنبال طلاق نیستم،اون بیرون دنیای خوبی نیس واسه یه زن ایرانی که جداشده،دوسش دارم هنوز،گاهی میشینه گری ...

بعضی مردا یکم عصبی ترن باید درکشون کرد مشخصه دوستون داره شمام تو بحث و دعواها یکم کوتاه بیاین جوابش رو ندین ک فضا اروم تر بشه