2777
2789
عنوان

شوهرم من مث یه عروسک بازی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 32 پست
میدونم مشکل روانی داره،ولی وقتی خوبه انقدر خوبه که یادم میره با کی طرفم،تو عروسی پسر میاد  مث یه مل ...

دقیقا شوهر منم همینطوره یه روز انقدر خودش واسه خونه خرج میکنه چیزای بیخود میخره منم میگم چه شوهر خوبی..بعد کافیه من دوتا بسته پفک مثلا بخرم سر اون دعوا میکنه تو خرج اضافه میکنی یا چی شد چرا پولات تموم شد..اصلا می مونم خودم چرا یه روز خوبه روز بعدش همش دعوا میکنه گیر میده..امشب آرایش کردم گرفت تو حال خوابید.حالا آرایش ندارم میاد اتاق میخوابه😁😁

خدایا شکرت🌹🌹🌹
بعضی مردا یکم عصبی ترن باید درکشون کرد مشخصه دوستون داره شمام تو بحث و دعواها یکم کوتاه بیاین جوابش ...

فک میکنم از کوتاه اومدن زیادی من انقدر پرو شده،یبار جمع نکردم قهر کنم برم،همش دلم سوخت و موندم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم از کوتاه اومدن زیادی من انقدر پرو شده،یبار جمع نکردم قهر کنم برم،همش دلم سوخت و موندم 😭

بستگی ب موقعیت شخص هم داره سختی شغلش.پول در اوردن واقعا سخت شده تو این دوره گرونی و همه مشکلات ادما رو عصبی کرده.مخصوصا اگه کسی به اونچه ک میخاسته نرسیده باشه.شماک نمیخاین جدا بشین سعی کنین مهربونتر باشین بیشتر تحویلش بگیرین بلکه بهتر بشه.مردای مردادی بد نیستن