2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش زنگ بزنم؟

236 بازدید | 12 پست

سلام. من و شوهرم هر وقت دعوامون بالا میگیره شروع میکنه به داد و بیداد و ننه من غریبم بازی و اینکه من بمیرم شماها راحت بشید، من ال و بلم و .. بعدشم تهدید میکنه من میذارم میرم دیگه برنمیگردم. بارها بعد از اینکه آشتی کردیم گفتم این حرفت خیلی بچگانست. ینی چی میذارم میرم... این حرف واسه یه مرد چهل ساله با دو تا بچه سبکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ سالشه چقد ادا در میاره😐

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

خودشم قبول میکنه... حالا باز امروز دعوامون شد. طفلی بچم یازده سالشه جلوی اون کلی داد بیداد کرد که هیشکی منو درک نمیکنه و اذیت میکنید و من بدبختم و ... و دو سه بارم خودشو زد

هر چی گفتم بچه میترسه اینطوری نکن پیش همسایه ها آبرومون رفت. اصن گوش نکرد خیلی حرصی بود. البته اینم بگم از لحاظ کاری و مالی خیلی تحت فشاره.بعدشم گفت من دارم میرم اگه برگشتم تف کن تو صورتم.. اینکه میگه میرم منظورش اینه که مثلا ما از دستش راحت بشیم

از ساعت یازده صبح رفته هنوز نیومده. فقط یه بار غروب زنگ زد با دخترم سلام احوال کرد دخترم پرسید بابا نمیای گفت نه.

الان نمیدونم زنگی پیامکی چیزی بدم یا نه. میدونم یه چیزی پرونده دیگه راه برگشت نذاشته واسه خودش... دلم واسه غرورش میسوزه. بعدشم میترسم. و اینکه میگم یاد نگیره شب بیرون موندنو. از طرفی هم دلم میخواد تنبیه بشه این عادت زشتشو ترک کنه.

لطفا نظرتونو بگید