2777
2789
عنوان

فقط اونایی که درک می کنن بیان

188 بازدید | 38 پست

دوستان چند. وقتیه نسبت به همه چی بی میل شدم از. دنیا دل بریدم فقط دوست دارم هرچه زودتر. بمیرم.قید. همه ی آرزوهامو زدم نه دیگه دوست دارم پولدار بشم نه دوست دارم ازدواج کنم و. بچه دار. بشم دوباره دارم به خودکشی فکر. میکنم چند. سال پیش دچار. افسردگی بودم خودکشی هم کردم رفتم پیش روانپزشک دارو داد. بعد. دوسال گفت دیگه خوب شده. و. اینا الانم یک نفر. که رفته بود پیش دکترم شرایط فعلیم مثل از دست دادن پدرم و مشکلاتمو بهش گفت و. بهم قرص داد. ولی این افسردگیه ظاهرا. دست از. سرم بر نمیداره  نمیدونم چیکار. کنم با خودم میگم حتی اگه بهترین آدم روی زمینم بخواد. باهام ازدواج کنه حاضر نمیشم قبول کنم نه دوست دارم آیندمو بسازم نه چیزی. دیگه دنیا برام هیچ ارزشی نداره

منم تازه طلاق گرفتم حال تورو دارم.قبل خواب دعا میکنم از خواب بیدار نشم.از دنیا بدم میاد دوست دارم برم پیش خدا 

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین ادم ی وقتایی خسته میشهشدم

ولی باید انقدر قوی باشی که بتونی خودت بخودت روحیه بدی

منمولی مثل تو بودم ولیو دکتر نرفتم

خودم خودمو درست کردم

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه

من وقتی فکر میکنم یروزی قراره بمیرم ایجوری میشم، توهم احتمالا به چیزی ک دوس نداری زیاد فکر کردی،بیشترا گاهی وقتا ایجوری میشن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
منم تازه طلاق گرفتم حال تورو دارم.قبل خواب دعا میکنم از خواب بیدار نشم.از دنیا بدم میاد دوست دارم بر ...

امیدوارم شرایطی که ما داریمو. خدا برا. هیچکدوم از. بنده هاش نخواد

من وقتی فکر میکنم یروزی قراره بمیرم ایجوری میشم، توهم احتمالا به چیزی ک دوس نداری زیاد فکر کردی،بیشت ...

اطرافمو. که میبینم شرایط زندگیمو. که میبینم اصلا ازش خوشم نمیاد

راهکارهاتوبگو

ببین اول من چه غصه بخورم چه. نخورم

همینم که هستم با همین شرایط

پس خودمو قبول کردم بعد و گفتم غصه بخورم براچی؟

داره میگذره دیگع این همه ادم دارن راحت زندگی میکنن

پس وقت راحتی منماز میرسه

منم میتونم به ارزوهام برسم.

پسولی تلاشمو بیشتر کردم

آهنگهای شاد گوش دادم

واسه خودم رقصیدم تا حالم رفته رفته بهترشد

گاهی اوقات خسته میشم بازو

ولی یکم گریه میکنم دوباره پامیشم 

من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
عزیزم تلاش کن رابطت رو با خدا خوب کنی،دعا و قرآن بخون ،با خدا حرف بزن براش نامه بنویس و ازش درخولست ...

باورت میشه هم اهل نماز و قرانم هم اینکه چقدر. از خدا. خواستم منو به آرزوهام برسونه ولی همش نا امید شدم چقدر. ختم گرفتم که به خواسته هام برسم ولی نشد. که نشد