دوستان چند. وقتیه نسبت به همه چی بی میل شدم از. دنیا دل بریدم فقط دوست دارم هرچه زودتر. بمیرم.قید. همه ی آرزوهامو زدم نه دیگه دوست دارم پولدار بشم نه دوست دارم ازدواج کنم و. بچه دار. بشم دوباره دارم به خودکشی فکر. میکنم چند. سال پیش دچار. افسردگی بودم خودکشی هم کردم رفتم پیش روانپزشک دارو داد. بعد. دوسال گفت دیگه خوب شده. و. اینا الانم یک نفر. که رفته بود پیش دکترم شرایط فعلیم مثل از دست دادن پدرم و مشکلاتمو بهش گفت و. بهم قرص داد. ولی این افسردگیه ظاهرا. دست از. سرم بر نمیداره نمیدونم چیکار. کنم با خودم میگم حتی اگه بهترین آدم روی زمینم بخواد. باهام ازدواج کنه حاضر نمیشم قبول کنم نه دوست دارم آیندمو بسازم نه چیزی. دیگه دنیا برام هیچ ارزشی نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوش به حالت که ارادت. قویه اما من دیگه حتی آرزوهامم برام هیچ ارزشی نداره برام مهم نیست بهشون برسم یا ...
نمیرم عقب حتی یه قدم،من جلو دردا هیچوقت کوتاه نیومدم،من گذشته رو نمیشه برگردونم،پس میرم جلو تاو جایی که میتوتم،نمیرم عقب حتی یه قدم،واسه اینجا بودن بهو هردری زدم
من خوشگلم تهی راست میگه،با نمکم تهی راست میگه،بین همه دخترا آره خودمم که تکم راست میگه
باورت میشه هم اهل نماز و قرانم هم اینکه چقدر. از خدا. خواستم منو به آرزوهام برسونه ولی همش نا امید ش ...
عزیزم گاهی حاجتامون به نفعمون نیست که برآورده نمیشه،گاهی اسبابش فراهم نیست،نا امیدی هم از مکر های شیطانه،شما ادامه بده و نا امید نشو
شنیدی که میگن خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری،پیگیر و مصر باش و مصلحتت رو از خدا بخواه مطمئن باش مشکلت حل میشه،دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
باورت میشه هم اهل نماز و قرانم هم اینکه چقدر. از خدا. خواستم منو به آرزوهام برسونه ولی همش نا امید ش ...
فقط بدون عزیزم که خدا بنده های عزیزشو بیشتر امتحان میکنه. لاتقنطوا من رحمت الله. برای حالت دعا میکنم. خدا بهت کمک کنه
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم