2777
2789

ماست وخیار خوشمزه

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟طرز تهیه لطفا؟باردارم زعفرونی نباشه

منم باردارم زعفرون زیاد خوردم تو غذا چیزی نمیشه که  

ولی اگه دوست نداری زرد چوبه بزن بهش یکم رنگ بگیره 

سینه مرغ رو فیله کن بهش زعفرون یا زردچوبه و پیاز و آبلیمو بزن بزار یکم بمونه رو شعله کباب کن یا تو روغن سرخ کن 

املت پختم روش پنیر پیتزا ریختم دوس نداشتم خخ

منم یکبار اینکارو کردم اصن یوضعی شبیهه همه چی بود جز املت ,, چون همش زدم خخخخخ

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

فک میکردم فقط خودم شوهرمو گشنگی میدم شبا😅😆

بعد دیدم ۹۹ درصد جمعیت ایران همینه 

شوخی ک نیس وضع خرابه😏😉

باید قناعت کنن

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍