2777
2789

سلام . من هفته پیش ترشحات شدید تخم مرغی داشتم ک مال تخمک گذاریه.ولی چون پریودم نامرتبه اصن اهمیت ندادم . بعد رفتم دکتر چون 1 ساله اقدامم. همون جلسه اول گفت برو سونو واژینال ک خودش دستگاهش رو. داشت . بعد گفت عههه چ تخمک خوبی داری مناسب بارداریه عجیبه ک پری نامنظمه و اینطور تخمک خوب داری . بعدم گفت امشبم فرداشب و پس فردا برو اقدام . .. منم اقدام داشتم . بعد اقدام پاها رو بالانگه داشتم. دستشویی نرفتم تا نیم ساعت . ترشحاتم 3 روز بعد قط شد . .. و از اونروز 7 روز میگذره . اما هیچ علامتی از بارداری ندارم ... هیچییی. موقع رابطه درد هم ندارم . ب زیر شکمم دست میزنم .چیزی حس نمیکنم اخه یکی گفت اگه باردار باشی سفت میشه 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم میذونم شاید بعضیا حال ندارن تایپ کنن.  اما اگه تجربه ای دارین . بخاطر دل شکسته من جواب بدین

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
به علایم دل نبند خیلیا بدون علائم باردار میشن

یعنی میشه . اخه گفته اگه نشدم ماه بعد عکس رنگی

یعنی چند پریود هستی الان؟؟؟ 

من پریودم نامنظمه بدون دارو نمیشم 😒 ولی از پری قبلیم 30 روز گذاشته

ان شاالله که بشه منم این ماه باردارنشم میرم عکس رنگی

وای خیلی میترسم از دردش ِِ .. هزینه اش رو اطلاعی نداری ؟ چند ماه اقدامی

دقیقا بر خلاف ماهای قبلش اصلا علایم نداشتم، تا الانم ندارم

پس امیدی هست . ان شالله . تروخدا برام دعا کن . نگی باشه و نکنی . ب زبون بیار برام خواهش میکنم . منم برا سلامتی بچه ات صلوات فرستادم خدا برات حفظش کنه