2777
2789
عنوان

امشب یکی از سخت ترین شبای زندگیمه

185 بازدید | 13 پست

حالم اصلا خوب نیست،،،،شبای سخت زیادی تو زندگیم داشتم ولی با امشب میشه دو شب خیلی سخت و طاقت فرسا😔

پس کی قراره روزای خوب بیاد؟

نمیدونم همیشه میجنگم همیشه از تسلیم شدن فراریم ولی دیگه نمیکشم،،،،پس کی روزای خیلی خوب میاد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشدههه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اره😭😭😭😭

الان دارم شکیلا گوش میدم

اگر دستم رسد بر چرخ گردون

از او پرسم که این چون است و آن چون💔💔💔💔

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
الان دارم شکیلا گوش میدماگر دستم رسد بر چرخ گردوناز او پرسم که این چون است و آن چون💔💔💔💔

😭😭😭😭 من نمیتونم گوش بدم شوهرم و بچه ها هستن،،،،شوهرم که خیلی از من داغون تره جلوش خودم و نشکستم همش امیدواری و چرت و پرتای مثبت میگم حداقل اون از پا نیفته

😭😭😭😭 من نمیتونم گوش بدم شوهرم و بچه ها هستن،،،،شوهرم که خیلی از من داغون تره جلوش خودم و نشکستم ...

منم هندزفری گذاشتم که فقط خودم بشنوم

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕

من همیشه شادم و زیاد میخندم ، درک میکنم گلم

منم یه مشکلی دارم می‌دونم که ربطی ندارد ولی اگه میشه کمکم کنید

ساعت ۸ اینای امشب یه پسری پیام داد گفت ازت خوشم اومده و اینا منم گفتم من نه و یکم صحبت کردیم

بعد گفتش که من می‌دونم که کسی نیست تو زندگیت من گفتم از کجا میدونید گفت میشناسمت و گفتم کی هستی گفت بماند و گفتم هیچکی نیستی و اینا و گفت آدرس تون هم دارم اصرار کردم بگو نگفت و گفتم پس نداری گفت میام جلو درتون و گفتم من هزار تا مثل تورو میترسونم تو منو از چی میترسونی و بلاک کردم

الان خیلی میترسم واقعا بیاد آخه مامان و بابام و خانوادم نمیدونن باهاشون خیلی هم راحت نیستم 

چتاش هم بلاک کردم پاک شد چیکار کنم خیلی استرس دارم با خانوادم هم خیلی راحت نیستم😭😭

من همیشه شادم و زیاد میخندم ، درک میکنم گلممنم یه مشکلی دارم می‌دونم که ربطی ندارد ولی اگه میشه کمکم ...

گوه میخوره نمیاد ،،،،بیادم هیچ غلطی نمیکنه فقط میخاد بترسونت اصلا جوابش و نده،،،،کی خودش و میندازه تو دام؟؟؟مگه دیوونس؟