2777
2789
عنوان

سلام سوال درمورد یارانه

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دوسال ازدواج کردم و یارانمو از خانواده هامون جدا نکردیم حالا بچه داریم میخوام جدا کنم میگن اگه جدا کنیم قطع میشه کسی تجربه داره راهنمایی کنه ؟!؟!؟

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اینجوری بودم رفتیم جدا کردیم دخترمون اون موقع 7 ماهه بود مادرشوهرم صداشو در نیاورد که اون 7 ماه یارانه رفته بود به حساب اونا وقتی ما جدا کردیم گفتن چون قبل از تولد بچتون جدا نکردین ب اون یارانه نمیدن ولی من بابامو فرستادم سازمان هدفمندی یارانه اونجا فوری حلش کردن و الان یارانه سه تامون به حساب شوهرم واریز میشه .

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
دقیقا منم اینجوری بودم رفتیم جدا کردیم دخترمون اون موقع 7 ماهه بود مادرشوهرم صداشو در نیاورد که اون ...

اخه میگن دیگه الان نمیدن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
نه قطع نمیشه میاد ب حساب شوهرت

میگن قانون جدید هرکی رفته قطع شده بعدش 

میگن قانون جدید هرکی رفته قطع شده بعدش 

شوهرمنم رفت جداکرد ازخونوادش بموقع نرف ثبت نام کنه قطش کردن پنج ساله.باید ارونجا ک قط کردی ازونجا بری دنبال کاراش

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
منم یارانمو چند ماه بعد تولد بچم جدا کردیم تا یه مدت به بچم یارانه ندادن الان چند ماهه ماله بچم درست ...

برای امسال رفتید ؟!؟

شوهرمنم رفت جداکرد ازخونوادش بموقع نرف ثبت نام کنه قطش کردن پنج ساله.باید ارونجا ک قط کردی ازونجا بر ...

اصلا قطع نکردیم خانواده هامون ازش استفاده میکنن الان که بچه دار شدیم میخوایم جدا کنیم ازشون ولی میگن قطع بکنید دیگه نمیدن 

ما پارسال جدا کردیم پسرم امسال یارانش بهمون اضافه شد 

اهان پس باید برم اول دنبال کاراش میترسم بریم جداکنیم قطع بشه حداقل الان برای خانواده هامونه