2777
2789
عنوان

مریضای دکتر رویا شرکت یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10758 بازدید | 62 پست
قبل بارداری لنفوسیت تراپی کردم تو بارداریم پردینزولون،آ اس آ،هپارین نگران نباش کار دکتر شرکت درسته

عزیزم مرسی از پاسخ شما .. من از دیروز شروع کردم به تزریق هپارین و پردنی روزی یکی و آاس آ هم که از دو ماه قبل می خورم فردا میخوام تست بتا رو بفرستم برای دکتر شرکت ببینم داروی جدید چی میده,.. آخه دستیارش گفته بود بفرست .. برای شما تا آخر بارداری همین ها رو فقط داده ?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرسی از پاسخ شما .. من از دیروز شروع کردم به تزریق هپارین و پردنی روزی یکی و آاس آ هم که از دو ...

بله تا آخر همینا بود

البته شرکت گفت بعد۴ماه پردینزولونو قطع کن ولی من ترسیدم دوباره سقط کنم قطعش نکردم ولی به دکتر گفتم قطع کردم

خودم سر خود پردینزولون رو تا ماه ۷ روزی یکی خوردم ماه ۸ روزی نصف ماه۹ یه روز درمیون نصف بعد زایمانم قطع کردم

قبل بارداری لنفوسیت تراپی کردم تو بارداریم پردینزولون،آ اس آ،هپارین نگران نباش کار دکتر شرکت درسته

سلام عزيزم، شما قبل از بارداری هم پردنیزولون میخوردی ؟ اگه میخوردی کامل بود یا نصف ؟

ممنون میشم جواب بدی.

سلام عزيزم، شما قبل از بارداری هم پردنیزولون میخوردی ؟ اگه میخوردی کامل بود یا نصف ؟ ممنون میشم جوا ...

سلام بله

یکماه قبل از اقدام به بارداری روزی یکی میخوردم

البته دکتر زنانم میگفت یه روز درمیون بخور تا باردار شدی روزی یکی بخور ولی من طبق نظر دکتر شرکت عمل کردم

سلام بله یکماه قبل از اقدام به بارداری روزی یکی میخوردم البته دکتر زنانم میگفت یه روز درمیون بخور ...

ممنونم عزیزم از پاسخ‌گویی، الآن به سلامتی زایمان کردی ؟

میتونم بپرسم دکتر زنانت کی بود؟

من هنوز دکتر زنان انتخاب نکردم، نمی‌دونم پیش کی برم.

ممنونم عزیزم از پاسخ‌گویی، الآن به سلامتی زایمان کردی ؟ میتونم بپرسم دکتر زنانت کی بود؟ من هنوز دک ...

خواهش میکنم

بله پسرم یکسالو نیمه اس

پیشنهاد میکنم اگه اصفهانی بری پیش دکتر نرگس لشنی اونم کار سقطش خوبه حتی یکی از همین دوستای نی نی سایت و دوست خانوادگیمون که سقط داشتن پیشش جواب گرفتن

آدرسش توحید میانی ساختمان آریانا 

خواهش میکنم بله پسرم یکسالو نیمه اس پیشنهاد میکنم اگه اصفهانی بری پیش دکتر نرگس لشنی اونم کار سقطش ...

انشاالله به سلامتی، اتفاقا دکتر قبلیم ایشون بودن، راضی هم بودم ازشون.

سزارینشون خوب بود؟

من مریضشم دکتر شرکت متخصص ایمونولوژیه متخصص زنان نیست نوبت گرفتن ازش خیلی سخته اگه بتونی از بیمارس ...

سلام واسه آزمایشات ایمنی و انعقادی کدوم آزمایشگاه رو دکتر خودشون بهت معرفی کردند؟