2777
2789

سلام دوستان یه سقط داشتم دلیلش دو شاخ بودن رحمم هست دیگه نمیخام این اتفاق واسم بیوفته به نظرتون پیش دکتر رویا شرکت برم؟و اینکه نوبت دهیش چجوره ممنون میشم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مریضشم دکتر شرکت متخصص ایمونولوژیه متخصص زنان نیست نوبت گرفتن ازش خیلی سخته اگه بتونی از بیمارس ...

واسه سقطم بخوام برم پیشش خوبه ؟چجور میتونم از بیمارستان ادش نوبت بگیرم ممنون میشم کمکم کنی

واسه سقطم بخوام برم پیشش خوبه ؟چجور میتونم از بیمارستان ادش نوبت بگیرم ممنون میشم کمکم کنی

خب یا برو مرکز ابن سینا یا دکتر عارفی.شاید چیطس جز ایمنی دلیل سقط باشه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من مریضشم دکتر شرکت متخصص ایمونولوژیه متخصص زنان نیست نوبت گرفتن ازش خیلی سخته اگه بتونی از بیمارس ...

تروخدا کمکم کن چجور میتونم ازش نوبت بگیرم ک زود نوبتم بشه

من خودم ازش نتیجه گرفتم آخر بارداریمه

دوشنبه صبح ساعت۶ زنگ بزن به شماره۳۶۷۰۰۹۹۹ نوبت بگیر

۱۰نفرم بیشتر نمیبینه زود پر میشه

من خودم ازش نتیجه گرفتم آخر بارداریمه دوشنبه صبح ساعت۶ زنگ بزن به شماره۳۶۷۰۰۹۹۹ نوبت بگیر ۱۰نفرم ب ...

سلام خانم جان .. من هم بیمار دکتر شرکت هستم و قبلا دوتا سقط شش هفته داشتم الان تازه باردار شدم و خیلی نگرانم دارو هام کامل نباشه آخه آزمایش فقط ایمنی ازم گرفت و گفت مشکل خاصی نداشته,میشه بپرسم داروهای شما چی بود ?

سلام خانم جان .. من هم بیمار دکتر شرکت هستم و قبلا دوتا سقط شش هفته داشتم الان تازه باردار شدم و خیل ...

قبل بارداری لنفوسیت تراپی کردم

تو بارداریم پردینزولون،آ اس آ،هپارین

نگران نباش کار دکتر شرکت درسته