2777
2789
بچه اولمه اسمی نیس که باهاش ست بشه  فامیلیش دوستی هست به فامیلیش میخوره؟؟

دوستی، بهار باهاش قشنگه

بهار دوستی

نورا هم بهش میاد

نورا دوستی

ستاره دوستی

کلا فامیلی جالبیه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته اسم انتخاب کردن😬😬😬 شما ام اینجوری بودین یا مشکل از منه؟؟🤔🤔

اره منم اصلا از هیچ اسم دختری خوشم نمیومد آخرش پسرم اسم خواهرشو انتخاب کرد اونم از برنامه ی کادتونی پرنسس سوفیا😂😂

زندگیم پسرم ودخترم  
پسرم سه سال و نیمشه علی دخترم که شش سالشه عفیفه، دختر توراهیم شریفه ان شاءالله که البته توراهی خیل ...

چه ربطی به خواهرشوهرت داره

بچه توست تو به دنیا می یاری به کسی چه

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

اسم دختر خیلی سخته خدایی انتخاب کردنش نورا قشنگتره درسا هم خوبه ولی زیاد میدارن 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
پسرم سه سال و نیمشه علی دخترم که شش سالشه عفیفه، دختر توراهیم شریفه ان شاءالله که البته توراهی خیل ...

همه اسماشون عربین

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

درنیکا را من خیلی دوست دارم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
چه ربطی به خواهرشوهرت داره بچه توست تو به دنیا می یاری به کسی چه

نگفتم ربطی داره . گفتم محدثه اسم خواهر شوهرمه . صدا زدن اسامی مشدد با خانم یا جان هم برام سخته ترجیح میدم اسمی باشه که تشدید نداشته باشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)