2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا دخترنازتون کی دنیا میاد؟ برا من دی ماه هس 

گفتن شش بهمن

اما به تاریخی که خودم دارم احتمالا بیست دی بدنیا بیاد

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
آره همه چی بهش میخوره😅😅😅 ترنم ترانه آوا دنیا 

ترنم هم خوش اواست

اما همون نورا خیلی خوبه

یک دختر دیگه هم ان شاءالله میارین میذارین. حورا  یکی از اسامی مورد علاقه من حوریه و حورا ست

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نورا رو من انتخاب کردم الان هم باردارم اینبار همسرم اسمشو انتخاب کرده و قراره اسم آبجی کوچیکه ناری ...

خداحفظشون کنه عزیزم ،نورا چن سالشه عزیزم

راضی هستین از اسمش؟؟

ترنم هم خوش اواست اما همون نورا خیلی خوبه یک دختر دیگه هم ان شاءالله میارین میذارین. حورا   & ...

آره نورا انتخابش بیشتر بوده باباشم نورا رو دوس داره 

مرسی عزیزم ممنون🌹🌹🌹

خداحفظشون کنه عزیزم ،نورا چن سالشه عزیزم راضی هستین از اسمش؟؟

بله همه اسمشو دوست دارن

چند جانبه هم هست

گروهی که مذهبی ان میگن لقب حضرت زهراست

گروهی که ایرانی پسند هستن هم قبولش دارن

نورا یه اسم انگلیسی هم هست تلفظش تو خارج از کشور هم راحته

من که خیلی دوسش دارم

نورا ۱۴ ماهشه😂

زود باردار شدم دوباره

بله همه اسمشو دوست دارن چند جانبه هم هست گروهی که مذهبی ان میگن لقب حضرت زهراست گروهی که ایرانی پ ...

آخی عزیزم نورا کوچولو هنوز فک کردم باید بزرگتر باشه 

خداحفظشون کنه ایشالا به سلامتی زایمان کنی 

آره هم معنی خوبی داره هم خوش آهنگه 

انتخاب اسم سخته شما ام اینطوری بودین یا من زیادی حساسم

نه من نورا راحت انتخاب کردم

البته چون حرف اول اسم خودم و همسرم هر دو ن بود دیگه میخواستیم اسم بچه هم با نون شروع بشه

تموم حروف الفبا حذف شدن

به خاطر همین از بین اسامی ن راحت انتخاب کردم😁

نه من نورا راحت انتخاب کردم البته چون حرف اول اسم خودم و همسرم هر دو ن بود دیگه میخواستیم اسم بچه ه ...

خیلی خوبه اینجوری برا دومی هم راحت میتونی دوباره از نون پیدا کنی که گفتی نارین انتخاب کردی خیلی زیباست