2777
2789
عنوان

روی یه پسره کراش دارم حالا...

510 بازدید | 23 پست

من رشته بیوتک میخونم یه پسره هست توی دانشگاهمون با برادرش(دوقلوان) به جز بیو تک داروسازی میخونن 

اقا یه روز من داشتم سوار ون میشدم دیدیم این طرف دستشو برده بالا داد میزنه ایدا خدافظ 

بعد سر یه جریاناتی من مجبور شدم اون روز سوار ون اینا بشم موقع برگشتن این طرف با هیچ کس خدافظی نکرد جز من 

دو هفته بعد سر یه جریاناتی این پسر اومد توی اکیپ من و دوستام جوری که روزی ما کلاس نداشتیم طرف کشید اومد تا دم مترو برای خدافظی 

بعد کلا ادم شوخیه اون روز بحث سر پیدا کردن دوست دختر واسه این طرف بود دوستم داشت میگفت سحر (دوستمه تو اکیپ) گفت اره و فلان بعد چند تا دیگه گفت و دوستم برگشت گفت ایلار چی؟؟؟؟ یهو مثل اینا که برق گرفتنشون گفت نه 

منم خیلی ناراحت شدم گفتم هنه اینا به کنار چرا یه جوری میگی نه انگار دیومو فلان 

حالا ما (منو دوستام) قرار بود دیروز با این بریم بیرون نیومد از شب قبلش گفته بود من ساعت دوازده میام چون مهمون دارم دوستم زنگ زد منم بهش گفتم فلانی یعنی چی نمی تونی بیای و من اصلا خوشم نمیاد از این رفتارات و... اینا بعد چند ساعت بهش ویس دادم که راه برو به وجدان خودت خلوت کن ببین درست بوده و اینا

این ویس های منو سین کرد جواب نداد 

من عین این بدبختا هر صدایی که از گوشیم میومد فکر میکردم اینه 

خیلی ناراحت بودم قبلش یکی از دوستام علی که اونم با اکیپ ما بود بهش زنگ زد گفت چرا منو میزاری لا کار بعد بهش گفته بود داداش برات تعریف میکنم برامم مهم نیست اینا چی فکر میکنن

دوستم سحر شبش دید من خیلی ناراحتم خودشو زد به کوچه علی چپ که یعنی نمی دونه امروز چیشده بهش پیام داد گفت اره من نتونستم بیام ایلار و فاطمه ام ناراحتن بعد کلی حرف زدن اینا(سحر به پسره گفته بود منو ایلار بلاک کرده) به پسره گفت اره ایلار منو بلاک کرده عجیبه تو رو بلاک نکرده شاید منتظره جوابشو بدی اینم گفت برم جوابشو بدم بلاک شم بیخیال 

حالا من موندم نمیخوام فکر کنه هولشم چمیدونم اویزونشم بعد غرورم له شه 

نمی دونم بهش زنگ بزنم بی محل کنم اصلا دانشگاه دیدمش چه عکس العملی نشون بدم شما بودین چی میکردین؟ 

بی محلی .از نیومدنش هم ناراحتیمو بروز نمیدادم خودم رو شاد وقوی نشون میدادم .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت بهش پی ام بدم؟! چون اون بلاخره میدونه چون نیومده ناراحتم چون بهش ویس دادم

ولش کن زیادی خودتو درگیرش کردی به نظرم اونم داره ناز میکنه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بيخيال بابا

فك كنم ترم اولي

تا ترم اخر چيزي از اين اكيپ مكيپ نميونه همه باهم دشمن ميشن😂😂😂

سنگين باش 

خودتو زياد قاطي گروه و اكيپ و..نكن

بزار مرموز باشي واسه پسرا

خودشون منتتو داشته باشن ميان جلو

البته اگه قصدت ازدواجه ن فقط دوستي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
بيخيال بابا فك كنم ترم اولي تا ترم اخر چيزي از اين اكيپ مكيپ نميونه همه باهم دشمن ميشن😂😂😂 سنگي ...

ترم اول که هستم ولی این پسره و داداشش خونوادشون از اینان که دوستای دخترشونو میارن خونه مامانشون باهاشون اوکیه کلا به مدل عجیبین