2777
2789
عنوان

آمپول پرولوتون گیرم نمیاد کسی نمیدونه از کجا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 49 پست
البته آمپولش باید جای خنک باشه واسه حمل. سایت داروکده رو نگاه کن. شرایط ارسال واسشون مناسب تره.  ...

نه یخچالی نیستن تو دمای معمولی نگهداری میشن عزیزم خیلی لطف بزرکی میکنی اگه برام بپرسی قیمتش و دوز ۵۰۰ رو میخوام

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته آمپولش باید جای خنک باشه واسه حمل. سایت داروکده رو نگاه کن. شرایط ارسال واسشون مناسب تره.  ...

تو گوگل بزنم سایت داروکده میاد؟

عزیزم انشالله نی نیت صحیح و سالم بیاد

ممنون .انشاا...شما هم نینیتو سلامت بغل کنی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
موجودی نداشتن عزیزم نه ۵۰۰ نه ۲۵۰😔😔😔

ببین همسرم دو تا داروخونه پرسیده بود نسخه میخواستن

هلال احمر هم گفته باید نسخه باشه تائیدیه بیمه بگیره تا بدن

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ببین همسرم دو تا داروخونه پرسیده بود نسخه میخواستن هلال احمر هم گفته باید نسخه باشه تائیدیه بیمه بگ ...

نسخه دارم ولی نمیرسه اونجا که ممنون عزیزم زحمتت دادم

به چند نفرم سپردم ببینم پیدا میکنن برام فعلا دوتا تو قزوین برام پیدا کردن

نسخه دارم ولی نمیرسه اونجا که ممنون عزیزم زحمتت دادم به چند نفرم سپردم ببینم پیدا میکنن برام فعلا د ...

خیره ان شالله که پیدا میکنی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.