2777
2789
عنوان

آمپول پرولوتون گیرم نمیاد کسی نمیدونه از کجا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 49 پست
شیاف سیکلوژست؟

آره .من سقط داشتم این بارداریمم پر خطر بود سرکلاژم شدم دکترمم خیلی با تجربه و عالی بود اصلا پرلوتون نداد فقط سیکلوژست.واقعا عالیه.با ایزوپرین واسه انقباض

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره .من سقط داشتم این بارداریمم پر خطر بود سرکلاژم شدم دکترمم خیلی با تجربه و عالی بود اصلا پرلوتون ...

شیاف دارم هرشب میذارم با وجود شیاف هم انقباض دارم این آمپولا برام حیاتی ان حتما باید بزنم تا به ۳۵ هفته برسم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
یه شماره هم هست زنگ بزنی اسم داروتو بگی بهت میگن به کدوم داروخانه زنگ بزن که اونا دارن اگه پیدا کنم ...

عزیزم خیلی لطف میکنی برام پیدا کنی

شیاف دارم هرشب میذارم با وجود شیاف هم انقباض دارم این آمپولا برام حیاتی ان حتما باید بزنم تا به ۳۵ ه ...

انشالله گیرت بیاد تو این مملکت کوفتی.خودمم واسه شیاف کلا شوهرم در به در بود همیشه

آره .من سقط داشتم این بارداریمم پر خطر بود سرکلاژم شدم دکترمم خیلی با تجربه و عالی بود اصلا پرلوتون ...

منم سرکلاژم انقد دارم قرص و دارو میخورم دیوانه شدم سیکوژست هم با آمپولا نوشته اونا راحت پیدا شدن اینا نمیشن

انشالله گیرت بیاد تو این مملکت کوفتی.خودمم واسه شیاف کلا شوهرم در به در بود همیشه

جدی؟اینجا همشون شیاف دارن جالبه

منم سرکلاژم انقد دارم قرص و دارو میخورم دیوانه شدم سیکوژست هم با آمپولا نوشته اونا راحت پیدا شدن این ...

استرس نداشته باش.ایزوپرین هم منظم بخور واسه انقباض به دکتر بگو انقباض داری که واست آمپول بتا بزنه واسه ریه

ایرانیش پیدا میشه ولی نظر دکترتو بپرس. منم پارسال اواخر دیگه خیلی بد گیر میومد نبود. رفتم پیش پزشک خانوادم اون زنگ زد به چندتا داروخانه ک آشناش بودن برام پیدا کرد. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
عزیزم خیلی لطف میکنی برام پیدا کنی

1490 زنگ بزن دارویاب تهرانه نمیدونم تو شهر شما چه شماره ای هست

ولی بهت تلفن داروخانه هارو میدن شما میتونی هماهنگ کنی اگه مقدور باشه برات پست کنن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
استرس نداشته باش.ایزوپرین هم منظم بخور واسه انقباض به دکتر بگو انقباض داری که واست آمپول بتا بزنه وا ...

بتا هم دیشب و پریشب هربار ۳تا زدم برام دعا کن عزیزم منم به این هفته های شما برسم

پیدا میشه اونجا؟اگه بتونین خیلی ممنونتون میشم

البته آمپولش باید جای خنک باشه واسه حمل. سایت داروکده رو نگاه کن. شرایط ارسال واسشون مناسب تره. 

ولی اگه میخوای امروز همسرم بره هلال احمر بپرسه اگه بود بهت خیر بدم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ایرانیش پیدا میشه ولی نظر دکترتو بپرس. منم پارسال اواخر دیگه خیلی بد گیر میومد نبود. رفتم پیش پزشک خ ...

ایرانیش فک کنم فمولایفه؟اونم گیر نمیاد جالبه نمیدونم چرا

1490 زنگ بزن دارویاب تهرانه نمیدونم تو شهر شما چه شماره ای هست ولی بهت تلفن داروخانه هارو میدن شما ...

باشه عزیزم ممنون حتما زنگ میزنم