2777
2789
عنوان

مرتب کردن خونه ی مادرشوهر

845 بازدید | 57 پست

راستش اصلا عضو شدم که درباره ی این قضیه سوال کنم   

من وسواسی نیستم ولی مرتبم. مادرشوهرم برعکسه. خدا حفظش کنه این همه سال عروسشون بودم اذیتم نکرده و بهم محبت داره. تنها چیزیش که عصبیم میکنه ببخشید شلخته بودنشه.

بعد بندگان خدا چند روز رفتن سفر. من و شوهرم خونشونو نگه میداشتیم. حالا که قراره برگردن، من خونه رو مرتب و تمیز کردم. هال و پذیرایی و آشپزخونه رو. تو اتاقا نرفتم. ولی حتی کشوها و طبقه های یخچال رو بیرون کشیدم و شستم و موادغذایی رو از اول چیدم و هر چیزی رو تو طبقه ی مناسبش گذاشتم. منظورم اینه که تغییرات خیلی محسوسه   

از عصر فکرم مشغوله که کار اشتباهی نکردم؟ دخالت تو حریم شخصیشون نبوده؟ یکم 

پشیمونم. میدونم بهم چیزی نخواهد گفت اما یه وقت تو دلش دلخور نشه؟ یا پدرشوهرم حرفی نزنه باعث ناراحتی مادرشوهرم بشه؟

میخواستم وقتی برمیگردن خونه ی امانت رو تمیز تحویلشون بدم. ولی فکر کنم زیاده روی شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.