2777
2789

دکتر بچه تون مقدار اهنی که باید بخوره رو زیاد کرد. برای ما فروس سولفات تجویز کرد گفت یه دونه کامل بایه نصف قطره چکان بدیم بهش.ولی تو نت نوشته بود کم خونی فابیسم ربطی به اهن نداره مباید تو خوردنش زیاده روی کنن اهن بدنشون زیاد میشه . منم واسه هم مث قبل بهش اهن میدم. میخام بدونم شما چه مقدار اهن میدادین به نی نی هاتون؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تایپک قبلیت بودم مگه به دکتر نگفتی فاویسم داره؟؟ وز خون باید نوع کم خونی رو مشخص کنه همینطوری نیست که بعدشم کمبود اهن ربطی به فاویسمش نداره 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
عزیزم من تایپک قبلیت بودم مگه به دکتر نگفتی فاویسم داره؟؟ وز خون باید نوع کم خونی رو مشخص کنه همینطو ...

چرا گفتم ازمایشم نوشته بود براش

بخاطر فابیسمش گفت اینقد اهن بدین اخه تو ازمایش هم کم خونی رو نشون داده بود . بعد اینکه تو نت خوندم شک کردم . 

چرا گفتم ازمایشم نوشته بود براش بخاطر فابیسمش گفت اینقد اهن بدین اخه تو ازمایش هم کم خونی رو نشون د ...

ب نت زیاد اعتمادنکن متایفانه خیلی از مطالب منبع علمی دقیقی ندارن میخوای برای اطمینان وخیال راحتی خودت ی دکتر دیگه ببر جواب ازمایششم ببر ببین همون نظر دکتر قبل روداره

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

عزیز من دکترشما ام این مطلب ساده رو میدونسته که کم خونی فقر اهن با فاویسم فرق داره دیگه!!

مطالب توی نت اینقد ابتدایی ان که برا اگاهی به بیمارن و گرنه طبق اینا که نمیشه درمان کنی

اخر همشونم نوشته با توجه به اینا کاری نکنین برین دکتر!

بچه شما یا هر دو کم خونی و داشته یا بعد از یه از دست دادن خون تشخیص داده شده

برای بچه های تالاسمی هم یه دوره اهن میدن حتی