2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عروسیم رو خراب کرد حالا جبران کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 121 پست

اون به نظرم شخصیت در سطح پایین خودش رو نشون داده . در شان تو نیست که مثل اون رفتار کنی چون دقیقا مثل خودش میشی . اگر ناراحتی یا کدورتی هم پیش آمده لازم بود همون در زمان خودش بازخورد نشون میدادی نه دیگه بعد گذشت این همه سال و اینکه بنده ی خدا دخترش چه گناهی داره این وسط که باید در عروسی اش حالش گرفته شود .

حالتو درک می کنم

منم شب عروسی کسی بود که حالمو خراب کنه

ولی تو خودتو در حد اون پایین نیار

اون با این کارش حقارتشو نشون داد و شما با گذشت عظمتتو نشون میدی

خدا خودش جای حق نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کسی به مادرت یا یکی از اعضای خانواده ات اونم تو روز عروسیت بی احترامی کنه و بد بیراه بگه میتونی ...

ب دخترش چ ربطی داره.ب دامادش چ ربطی داره ک میخوای عروسیشوخراب کنی.

بعداز عروسی می‌تونستی حالشوبگیری نه کینه کنی تودلت عروسی یه جوونوخراب کنی

شما کسی به مادرت یا یکی از اعضای خانواده ات اونم تو روز عروسیت بی احترامی کنه و بد بیراه بگه میتونی ...

والا من خودم شخصا اصلا اهل تلافی نیستم شخصیتم اینجوری نیست 

زیادی مهربونم و زود فراموش میکنم ولی برادرشوهرم غیرمستقیم ب خانوادم بی احترامی کرد من ب مادرشوهرم گفتم موقع مراسماش روی من و شوهرم حساب نکنین ما اینو نمیشناسیم

برادرشوهرم نامزدیه الان 

من یکی به مامانم بالاتر از گل بگه دیگه هیشکیو نمیشناسم اگرم خودم باشم میگذرم ولی 

بازم با خودش طرف باش نه دخترش یعنی رفتارت با خودش طوری باشه که جبران بشه نه وسط عروسی یکی دیگه

منم تقریبا چنین اتفاقی افتاد ولی خب هیچوقت کاری نمی کنم که به خاطر من کسی چنین اتفاقی براش بیفت...اون انقدر بی عقل بود که با کاراش گریم شب عروسیم درآورد...من سپردم به خدا خودش می دون و بنده اش و دل شکسته من

فقط یه جا گیرش بیار تنهایی یا حالا اگه دوس داشتی پیش دو تا دیگه.بهش بگو کاری که تو عروسیم کردی رو میتونم تلافی کنم ولی طفلک دخترت گناه داره واسه همین میگذرم 

👿😡