2777
2789

والاهیچی زیبایی بایدخدادادی باشه😍😍

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واسه پوست همیشه سعی کن تمییز نگهش داری ک پیری زود رس نیاره

واسه ابرو مدام آبراهام و با دست می کشم بالا 

واسه لب کاری نمیکنم اما خندم قشنگ باشه همیشه دندون و سفید نگه میدارم

واسه مو هر از چن ماهی روغن کرچک میزنم خوبه

I'd walk straight through the bullet😏

من دوتا محلول دکتر داده بهم برای ریزش مو هرشب اونارو میزنم

بعد قبل خواب هرشب صورتمو با صابون ان جی میشورم بعدش پماد زینک میزنم بعدش به موهام روغن زبتون یا نارگیل میزنم به ساقه هاش به ابروهامم ازهمین میزنم گاهی خرگوشک میزنم 

خوب داره پر میشه

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
چجوری ینی؟ میشه بیشتر توضیح بدی

عشقم زیباایی تو صورتای کم سن و ساله رنگ موی مشکی ادم و جوون تر و فابریک تر نشون میده کسی ک زیاد ارایش غلیظ میکنه همه میگن خوشگلیش از ارایشش اگه یه ارایش دخترونه داشته باشی هم سنت کمتر نشون میده هم زیباتری راجب مو و ابرو مشکی هم بگم ک هیچوقت از مد نمیفته و همیشه جذبه خاص خودشو داره

خب خودم اول از همه پوستم عالیه و همه میگن چیکار میکنی راستش من کار خاصی نمیکنم فقط سفید آب و کیسه میکشم رو پوستم البته ملایم، مژه های بلند و پری دارم طوری که خیلیا فکر میکنن کاشت کردم اصلا ریمل استفاده نمیکنم ولی فرمژه گاهی اونم هرزگاهی روغن کرچک میزنم ، ابروهام معمولیه ولی جدیدا حس میکنم تقویت میخواد، هر شب بالم لب میزنم چون پوست لبم حساسه صورتمم با آب خنک معمولا میشورم 

عشقم زیباایی تو صورتای کم سن و ساله رنگ موی مشکی ادم و جوون تر و فابریک تر نشون میده کسی ک زیاد ارای ...

اره اتفاقا من خیلی تو مود رنگ مو و رنگ ابرو بودم بعد عروسیم همیشه ابروهام‌روشن بود

الان چند وقتیه اصلا رنگ نذاشتم به ابروهام تیره شده و گذاشتم پربشه موهامم همینطور نمیخوام دیگه رنگ کنم

احساس میکنم نچرال خیلی بهتره به دل خودم که خیلی میشینه

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤
اره اتفاقا من خیلی تو مود رنگ مو و رنگ ابرو بودم بعد عروسیم همیشه ابروهام‌روشن بود الان چند وقتیه ا ...

اره کار خوبی میکنی منم از رنگ متنفرم و شیک ترین رنگ بنظرم مشکی و قهوه ای تیره و خرمایی طبیعیه