الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊 همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
میخوام مقداری از طلاهامو بفروشم برای کاری میخواستم ببینم کی بهترین موقعس؟؟شما نمیدونی از کی میتونم د ...
نه
من فقط میدونم بازار طلا،ارز،مسکن،خودرو رکود دارن
کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊 همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
بازار خبر نمیکنه اگه میخوای اقدام کنی باید ریسکشو قبول کنی شاید بعد اومد پایین غصه نخـ ...
مرسی عزیزم آره واقعا حس میکنم اگر ارزون بفروشم بعد گرون بشه روم تاثیر میذاره اما چ کنم ک کار واجبی پیش اومده ترجیح میدم راحت زندگی کنم تا طلای بیشتری داشته باشم..مرسیییی