2777
2789
وای که زورم میادحدنداره  زن دادشم باداداشم 3سال اختلاف دارن ینی داداشم بزرگتره اماکاراشون خیلی ...

درکت میکنم منو شوهرمم همینطور من پراز شوق و ذوق اون پراز تعصبای الکی 

یازده سال اختلاف سنی تازه بد دل هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که زورم میادحدنداره  زن دادشم باداداشم 3سال اختلاف دارن ینی داداشم بزرگتره اماکاراشون خیلی ...

عزیزم به شخصیته طرف مونده شوهر من ۱۴ سال ازم بزرگتره اما بچه بازیای منو دوس داره حتی گاهی مثل منم حرف می زنه منکه راضیم

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  
آخی

آره زنشم زیاد زیبا نیست پیره،پسرخاله م جوووون بعد وقتی مهمونی داریم ی دور میزنه میاد لپشو میکشه ،یا بوسش میکنه،،شش ساله عروسی کردن چون فلج بوده خواستگار نداشته،،ی بارپسرخاله م زنگ میزنه رو گوشیش این دختره هم میگه الو اشتباهه،، به پسر خاله  میگه آقا اشتباهه تن صداش خیلی قشنگه دختره،دوباره سه باره وووو هی زنگ میزنه پسر خاله م گفت انگار بهم الهام شده ک این زن آینده میگه آقا مزاحم نشم میگه خانوم من از شما خوشم اومده اونم میگه من فلجم وفلان خلاصه ماها زنگ میزنه فک کن قسمت بخدا پسرخاله م خیلی خیلی چشم دل پاکه،،بالاخره قرار میزارن ولی باز دختره میگه من دوست ندارم زندگیتو خراب کنم برو پی زندگیت،،بعددیگه رفتیم خواستگاری سطح خانواده اونا خیلی خیلی بالاتر البته برادراش میگفتن نه این آخرش میشه طلاق وپسرتون پشیمون میشه چندین بار رفتن خواستگاری اخرش دادنش دخترم موقع محضر هم همه گریه میکردن اصن ی وضعی بود خاله م یعنی مادرشوهرش ۵۵سالشه بخدا انقد دوستش داره احترام بهش میزاره میگه عروس گلم خوشگلم خودمونو باورمون نمیشه بخدا

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

۱۰ سال♥️

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

۲۵ سال

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️