الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره زنشم زیاد زیبا نیست پیره،پسرخاله م جوووون بعد وقتی مهمونی داریم ی دور میزنه میاد لپشو میکشه ،یا بوسش میکنه،،شش ساله عروسی کردن چون فلج بوده خواستگار نداشته،،ی بارپسرخاله م زنگ میزنه رو گوشیش این دختره هم میگه الو اشتباهه،، به پسر خاله میگه آقا اشتباهه تن صداش خیلی قشنگه دختره،دوباره سه باره وووو هی زنگ میزنه پسر خاله م گفت انگار بهم الهام شده ک این زن آینده میگه آقا مزاحم نشم میگه خانوم من از شما خوشم اومده اونم میگه من فلجم وفلان خلاصه ماها زنگ میزنه فک کن قسمت بخدا پسرخاله م خیلی خیلی چشم دل پاکه،،بالاخره قرار میزارن ولی باز دختره میگه من دوست ندارم زندگیتو خراب کنم برو پی زندگیت،،بعددیگه رفتیم خواستگاری سطح خانواده اونا خیلی خیلی بالاتر البته برادراش میگفتن نه این آخرش میشه طلاق وپسرتون پشیمون میشه چندین بار رفتن خواستگاری اخرش دادنش دخترم موقع محضر هم همه گریه میکردن اصن ی وضعی بود خاله م یعنی مادرشوهرش ۵۵سالشه بخدا انقد دوستش داره احترام بهش میزاره میگه عروس گلم خوشگلم خودمونو باورمون نمیشه بخدا
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️