2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینطوریه؟؟

240 بازدید | 24 پست

سلام.

شوهر من تلفنی که با هم صحبت میکنیم اگه همکاراش و دوستاش پیشش باشن خیلی بد حرف میزنه با من. نه اینکه حرف های بد بزنه ها... لحنش بده.. اصلا دوست ندارم.. وقتی کسی کنارش نیست یا تو خونه هستیم خیلی خوبه قربون صدقم میره.  همش جونم و خانومم میگه بهم.. نمیدونم دلیلش چیه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂شوهرمن برعکسه یجورپیش دوستاش میگه ارباب امر اله سن هرکی ندونه میگه این به زنش هیچی نمیگه اذیت نمیکنه چ مهربونه

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت