2777
2789
عنوان

کسی رفلاکس معده داره بیاد

1001 بازدید | 10 پست

بچه ها من حدود دو سال رفلاکس معده داشتم و دارم رفلاکسم بیشتر عصبی بود جوری بود که حس می کردم یه چیزی تو گلوم گیر کرده با درمان دکتر خیر اندیش خیلی بهتر شدم یه هفته س انجام می دم ولی اون حسه ازار دهنده م بهتر شده. اینم بگم من حدود یه تومن خرج دکتر کردم خوب نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید بی ربطه  میشه بگی دکتر خیراندیش چطور بود؟ خیلی برام مهمه

من نمی شناسمش تو نت درمانشو خوندم بچه خواهرم انجام داد بهتر شد اون از رفلاکس جناقه سینه ش درد می کرد صبحها سر درد داشت منم امتحان کردم بهتر شدم گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره من دو ساله پدرم در اومده

من نمی شناسمش تو نت درمانشو خوندم بچه خواهرم انجام داد بهتر شد اون از رفلاکس جناقه سینه ش درد می کرد ...

ممنون عزیزم ایشاله با دکتر گوارش خوب میشی

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
اسیدمعده روبا قلیایی خنثی کن چجوری؟کافیه یه نوک قاشق اب داخل ظرف خیارشور یا نمک بخوری سریع خنثی میشه

عزیزم با این چیزا خوب نمی شد از بعد صبحانه این حس باهام بود تا شب اها تا 40 روز باید هرشب قبله خواب بخوری

ممنون عزیزم ایشاله با دکتر گوارش خوب میشی

عزیزم رفتم دکترفوق تخصص  گوارش اندوسکوپی کردم کلی دارو داد قبله غذا بعد غذا صبحه ناشتا در طی روز باید 6 تا قرص می خوردی یه ماه خوردم تاثیری نداشت 

یه لیوان عرق نعنا رو با یه قاشق بارهنگ 10 دقیقه بجوشه خنک شد یه قاشق عسل توش حل کنی اولش عرق نعنا اس ...

من عرق نعنا خوردم طبق این دستور رفلاکسم شدیدتر شد دکتر گفت دریچه معدتو شل کرده عرق نعنا وهرچیزی ک از نعنا باشه برا ریفلاکس بده