2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتکش زده مرتیکه احمق بار اولش نیس ۳ ساله ازدواج کرده سه ساعت خوشی ندیده بخدا مثل زندانی بود صب تا شب ...

خدا دیگه این که دیگه مشخصه بره در خواست بده اگه پسره طلاق نمیده مهریشو ببخشه اگرم جای کبودی داره رو بدنش بره پزشک قانونی الان خونه باباشه ؟ با چنین ادم حیوونی نباید زندگی کرد بچه هم داره ؟

کتکش زده مرتیکه احمق بار اولش نیس ۳ ساله ازدواج کرده سه ساعت خوشی ندیده بخدا مثل زندانی بود صب تا شب ...

خب بیچاره طلاق بگیره ک دیگه بهتره راحت میشه.

بچه هم دارن؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چرا از اول با همچین ادمی ازدواج کرد؟

یه جا خوندم میگن ازدواج مثل خرید هندونه س تا نشکونی نمیدونی داخلش چیه ولی خو از اول ک نمیدونس ولی تو دوران عقد فهمیدو حماقت کردو ادامه داد یه بار دیگه م پارسال تشکیل پرونده داده ولی باز برگشت پیشش ولی اینبار تصمیمش قطعیه

برا طلاق کی از این حقوق زنو این چیزا موقع طلاق خبر داره راهنمایی کنین

حقوق که والا هیچی نمیتونه بگیده یکیش مهریست که خوب یکیش اجرت المثله ولی خب میده پسر عمرا الان تنها چیزی که مهمه اینه که بتونه جدا شه که اگرم پسره لج کنه باید همه چیو ببخشه شاید حتی جهیزیشم نبره فقط خودشو نجات بده این مهمه به هر طدیق

من زیاد سرم نمیشه فدات کلا الان این تاپیکو زدم ولی شنیدم پست جدید بزاری بروز میشه

من فقط میدونم اگر خودش بره درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق نمی گیره شوهرش باید درخواست طلاق بده

خب پس بهتر بذار راحت شه ،ی وکیل بگیره کارش زود راه میوفته

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
چه راهکاری بدیم؟

نه مثل یه فنجون قهوه گرم میمونه و مهربونی ازش می باره 

در مورد امضات

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
خدا دیگه این که دیگه مشخصه بره در خواست بده اگه پسره طلاق نمیده مهریشو ببخشه اگرم جای کبودی داره رو ...

نه بچه نداره شنبه شب دعواشون شده فرداش رفته پزشک قانونی بخاطر تعطیلی جواب ندادن اینم الان خونه باباشه تو آبادی