2777
2789
عنوان

چجوری فالورای اینستا رو ببریم بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس فقط تبلیغ زیر پستای پربازدید و هشتگ کمکتون میکنه میشه آدرستون بزارید فالو کنم

عزیزم ممنونم😍

توی امضام هست.کارامم یکمش توی تاپیکای همینجا هست.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

برو پیج هایی که مرتبط با کار خودته پیدا کن و تو کامنت پستها اونهایی که مشتری هستن و کامنت گذاشتن را فالو کن من این کارو کردم خوب بود. یه کار دیگه هم اینکه از پیج های پر بازدید بخوای برات استوری بزارن که خب هزینه داره

تو بیا و بمان ... 💜
فقط بچگانه دارید؟!

بله فعلا😊

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
به پیج من سرمیزنین؟توی امضام هست.

بله عزیزم حتما سر میزنم

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
عزیزم ممنونم😍 توی امضام هست.کارامم یکمش توی تاپیکای همینجا هست.

خواهش میکنم

فالو کردم ولیدوهزار نفر چیزی نیستا ار دونبال فالووری باید خیلی بیشتر فالو کنی

کوه میباید بود کاه بودن ننگ است
فالوت کردم الان فالوورای منم کم هستن  کاش میشد کمکت کنم

ممنون مهربونم.

من خریدم کمه.راستش واسه امرارمعاشم زدم.هزینه کردم میترسم ضرر کنم تازه 😢

پس فقط تبلیغ زیر پستای پربازدید و هشتگ کمکتون میکنه میشه آدرستون بزارید فالو کنم

هنوز راه ننداختمش فعلا قبلا یه پیج داشتم که نتونستم فالور براش جمع کنم تعطیلش کردم یعنی 600 تا فالور داشت ولی من دلم مبخواست حداقل دو هزار تا برسه

زندگیمو بیمه حضرت عباس(ع) کردم...خدایا راضیم به رضای تو من بنده خوبی نیستم اما تو بهترینی پس کمکم کن خداجونم نذار اون چیزایی که بهم دادی از دست بدم هر چی صلاحمه خودت جلو راهم بذار
خواهش میکنم فالو کردم ولیدوهزار نفر چیزی نیستا ار دونبال فالووری باید خیلی بیشتر فالو کنی

باشه چشم.

ممنون میشم شمام کمکم کنین.

من آنقدر رفتم پیج های مختلف و کامنت گذاشتم تبلیغ کردم جواب نمیده :(

نه اینجوری فایده نداره. فقط برو تو پیج هایی که به هنر خودت مربوط میشه تو قسمت کامنتها اونایی که کامنت گذاشتن را فالو کن که پیجتو بیان ببینن

تو بیا و بمان ... 💜