2777
2789
عنوان

قضیه حیاتی

386 بازدید | 60 پست

لطفا اگه کسی مشاور یا وکیل 

بگه دختری ک نامزد کرده ب مدت دو ماه و قرار بوده بعدش عقد دائم کنن، اون مدت برای آشنایی بوده 

اما رابطه داشتن،، و پسره متوجه شده ک دختری رو قبلا از دست داده،) حالا چطور و ب چ نحوی رو دقیق نمیدونم(

سوالم این الان پسره زده زیرش و گفته من نمیخوام، یعنی بعد اینکه متوجه شده، گفته نمیخوام بعدش کوتاه اومده، اما الان میگه ک نمیخوام و بهونه آورده 

ی کاغذ ذستی نوشتن و 14 سکه نوشتن، میتونه این دختر حقش رو بگیره؟؟ 

یا راهی هس ک ازدواج کنن و پسره اخلاقش خوب بشه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دختره قبلا با یکی رابطه جنسی داشته ؟ 

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

نه عزیزم شما صیغه شدی پس اونکاری که کرده شرعی و قانونی بوده

چه خنده دار که برای آشنایی صیغه میکنین!! 

قبل نامزدی نامه پزشک قانونی برای بکارت نگرفتی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

در صورتی که دختر باکره نباشه نصف مهریه بهش میرسه  اثبات باکره نبودن و شکایت کردن بابت اینکه فریب در ازوواج بوده به مراتب بسیار سخته و اصلا قابل اثبات نیست دختر میتونه خیلی راحت دروع بگه که کار شوهر بوده و شوهر  بدلیل تهمت میفته زندان 

عقد که نکرده فریب در ازدواج هم داده پس دستش به هیچ جایی بند نیست البته فکر میکنم دقیق نمیدونم از مشاور حقوقی بپرسید

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍