2777
2789

بااجازهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3424225/همه-یه-قسمت-از-اهنگو-بگین-بقیه-حدس-بزنن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ده تا رو بزنیم چی سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
اره ما هرسال میریم با دخترخاله هام دختر داییام خیلییی خوبه من اعتقاد دارم

چطوری در میزنید؟؟؟

در میزنید و به آدما میگید؟؟؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

در خونه خدارو بزن مسجد چیه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
چطوری در میزنید؟؟؟ در میزنید و به آدما میگید؟؟؟

میگیم مسجدا خوشحال باشین یا سرتون سلامت ماه صفر تموم شد چون ماه صفر امام حسین و...شهید شدن درو اروم میزنیم حاجتو میگیم 

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤
اره ما هرسال میریم با دخترخاله هام دختر داییام خیلییی خوبه من اعتقاد دارم

اگه رفتیم واسه منم دعا کنید بخدا درمونده شدم من بایک بچه کوچک نمی تونم شما دعا کنید من بتونم یک خونه پیدا کنم توی این بارون اسبابم توی خیابون نمونه منم همه تون دعا می کنم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭